Jump to content

КЛУБНА СРЕЩА - ЮЛИ 2022

LUIDGY

Recommended Posts

Хайде колеги ,,July Morning" мина. Закъснявате с организацията за бира и хапване през този месец. B):D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много си бърз, явно доста ти се пие бира (или нещо друго алкохолно) :P След малко ще пусна табличка :) Трябваше първо да отмена задачките в офиса :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля отбелязвайте се в таблицата, да не стане като предишния път 13 записани, пък бяхме 19 :D Добре че имаше място в заведението :D

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=1691767811

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е и аз да се отбележа веднъж. Само че аз сложих  ( x ) на дните, които за сега няма да мога :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, LUIDGY написа:

Е и аз да се отбележа веднъж. Само че аз сложих  ( x ) на дните, които за сега няма да мога :)

Оправи си го и сложи V САМО на дните които можеш, че бъркаш статистиката

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, mamun написа:

Оправи си го и сложи V САМО на дните които можеш, че бъркаш статистиката

Махнах ги, просто ако съм тука ще се включа :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към момента срещата се очертава да е на 12.07.2022 г. (вторник). 

Давайте предложения за локация :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!
Мога да предложа Бирария Стамболовь - прилични цени, в центъра, близо до метро и много автобуси. Има градина и като върл пушач, бих искал да имам възможността да ви тровя и вас от първата ни среща :D 
https://goo.gl/maps/tPmKTDqf4ApUtN2p6 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, Vik'sBrix написа:

Здравейте!
Мога да предложа Бирария Стамболовь - прилични цени, в центъра, близо до метро и много автобуси. Има градина и като върл пушач, бих искал да имам възможността да ви тровя и вас от първата ни среща :D 

Аз съм за, само трябва да внимаваме като си тръгваме, че на кръстовището там убиват хора ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 8.07.2022 г. at 14:03, mamun написа:

Аз съм за, само трябва да внимаваме като си тръгваме, че на кръстовището там убиват хора ...

То само на това кръстовище да убиваха хора, ситуацията щеше да е направо прекрасна...

Ще гледам да дойда и понеже на предишната среща не го направих, може сега да донеса от книгите ми, в случай че има почитатели на (фентъзи) литературата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 9 часа, Nikola Bathory написа:

То само на това кръстовище да убиваха хора, ситуацията щеше да е направо прекрасна...

Ще гледам да дойда и понеже на предишната среща не го направих, може сега да донеса от книгите ми, в случай че има почитатели на (фентъзи) литературата.

Дискаунт за членове на клуба ще има ли ? :) 20-30% ? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 8.07.2022 г. at 12:52, Vik'sBrix написа:

Здравейте!

@Vik'sBrix искаш ли (като предложил заведението) да запазиш 13 места за вторник, 12-ти от 19:30 ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, OneOfAll написа:

Дискаунт за членове на клуба ще има ли ? :) 20-30% ? :)

Че как! Ще има :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така както се очертават нещата мисля, че и аз ще успея да се включа за вторника :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направих резервация за утре 19:30,  тъй като @Vik'sBrix не реагира до сега ...

Цитат
Резервацията за
Stambolov Beergarden
2022-07-12 19:30
бе изпратена успешно!

Your reservation request has been sent! Please expect confirmation from the venue by sms or email.

Очаквайте от заведението да се свържат с Вас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Късно виждам съобщението! Не си позволих да поема инициативата и да запазя, все пак съм новобранец :ph34r:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Vik'sBrix написа:

Късно виждам съобщението! Не си позволих да поема инициативата и да запазя, все пак съм новобранец :ph34r:

E па то в казармата старшинката гърчеше новобранците ... ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз вероятно пак няма да успея да присъствам, защото имам събитие в работата до около 19 ч. Евентуално мога да опитам да дойда по-късно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1 час, OneOfAll написа:

Колко ще са двете ?

Новата  - "Кръгът на лунната светлина" - ще е 14 лв. (от нея в момента имам буквално само 2 бройки обаче). А "Изпитанието на Розара" ще е 16 лв. (да се похваля - догодина ще бъде публикувана на английски в САЩ).

преди 5 минути, Knifebane написа:

Аз вероятно пак няма да успея да присъствам, защото имам събитие в работата до около 19 ч. Евентуално мога да опитам да дойда по-късно.

Срещата започва в 19:30, така че мисля, че имаш достатъчно време да дойдеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 19 часа, Nikola Bathory написа:

Новата  - "Кръгът на лунната светлина" - ще е 14 лв. (от нея в момента имам буквално само 2 бройки обаче). А "Изпитанието на Розара" ще е 16 лв. (да се похваля - догодина ще бъде публикувана на английски в САЩ).

Донеси по една бройка от двете, ще ги взема. Ще искам и автограф от автора. :) :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сашето отново има европейска визия. Браво на този, който е пил Хобгоблин-ът. Кой е вторият със суфлето?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, Knifebane написа:

Сашето отново има европейска визия. Браво на този, който е пил Хобгоблин-ът. Кой е вторият със суфлето?

Ами ако имаш предвид, че аз съм първия ;), то и с Хобгоблин бях първи, само че IPA-та. Някъде по-нагоре в сметката е ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една снимка и от другия край на масата. Иначе, аз си взех суфле.

IMG-299ac90054e8f32036f116ce12fdb2b7-V.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове