LUIDGY 42 Публикувано Юли 1 Хайде колеги ,,July Morning" мина. Закъснявате с организацията за бира и хапване през този месец. 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stormfury 1164 Отговорено Юли 1 Много си бърз, явно доста ти се пие бира (или нещо друго алкохолно) След малко ще пусна табличка Трябваше първо да отмена задачките в офиса Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stormfury 1164 Отговорено Юли 1 Моля отбелязвайте се в таблицата, да не стане като предишния път 13 записани, пък бяхме 19 Добре че имаше място в заведението https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=1691767811 1 1 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUIDGY 42 Отговорено Юли 7 Е и аз да се отбележа веднъж. Само че аз сложих ( x ) на дните, които за сега няма да мога Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mamun 941 Отговорено Юли 7 преди 40 минути, LUIDGY написа: Е и аз да се отбележа веднъж. Само че аз сложих ( x ) на дните, които за сега няма да мога Оправи си го и сложи V САМО на дните които можеш, че бъркаш статистиката Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUIDGY 42 Отговорено Юли 7 преди 8 минути, mamun написа: Оправи си го и сложи V САМО на дните които можеш, че бъркаш статистиката Махнах ги, просто ако съм тука ще се включа Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stormfury 1164 Отговорено Юли 7 Към момента срещата се очертава да е на 12.07.2022 г. (вторник). Давайте предложения за локация Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vik'sBrix 0 Отговорено Юли 8 Здравейте! Мога да предложа Бирария Стамболовь - прилични цени, в центъра, близо до метро и много автобуси. Има градина и като върл пушач, бих искал да имам възможността да ви тровя и вас от първата ни среща https://goo.gl/maps/tPmKTDqf4ApUtN2p6 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mamun 941 Отговорено Юли 8 Преди 1 час, Vik'sBrix написа: Здравейте! Мога да предложа Бирария Стамболовь - прилични цени, в центъра, близо до метро и много автобуси. Има градина и като върл пушач, бих искал да имам възможността да ви тровя и вас от първата ни среща https://goo.gl/maps/tPmKTDqf4ApUtN2p6 Аз съм за, само трябва да внимаваме като си тръгваме, че на кръстовището там убиват хора ... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikola Bathory 41 Отговорено Юли 10 На 8.07.2022 г. at 14:03, mamun написа: Аз съм за, само трябва да внимаваме като си тръгваме, че на кръстовището там убиват хора ... То само на това кръстовище да убиваха хора, ситуацията щеше да е направо прекрасна... Ще гледам да дойда и понеже на предишната среща не го направих, може сега да донеса от книгите ми, в случай че има почитатели на (фентъзи) литературата. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OneOfAll 1946 Отговорено Юли 10 Преди 9 часа, Nikola Bathory написа: То само на това кръстовище да убиваха хора, ситуацията щеше да е направо прекрасна... Ще гледам да дойда и понеже на предишната среща не го направих, може сега да донеса от книгите ми, в случай че има почитатели на (фентъзи) литературата. Дискаунт за членове на клуба ще има ли ? 20-30% ? 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mamun 941 Отговорено Юли 10 На 8.07.2022 г. at 12:52, Vik'sBrix написа: Здравейте! Мога да предложа Бирария Стамболовь - прилични цени, в центъра, близо до метро и много автобуси. Има градина и като върл пушач, бих искал да имам възможността да ви тровя и вас от първата ни среща https://goo.gl/maps/tPmKTDqf4ApUtN2p6 @Vik'sBrix искаш ли (като предложил заведението) да запазиш 13 места за вторник, 12-ти от 19:30 ? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikola Bathory 41 Отговорено Юли 10 Преди 1 час, OneOfAll написа: Дискаунт за членове на клуба ще има ли ? 20-30% ? Че как! Ще има Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUIDGY 42 Отговорено Юли 11 Така както се очертават нещата мисля, че и аз ще успея да се включа за вторника Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mamun 941 Отговорено Юли 11 Направих резервация за утре 19:30, тъй като @Vik'sBrix не реагира до сега ... Цитат Резервацията за Stambolov Beergarden 2022-07-12 19:30 бе изпратена успешно! Your reservation request has been sent! Please expect confirmation from the venue by sms or email. Очаквайте от заведението да се свържат с Вас. 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vik'sBrix 0 Отговорено Юли 11 Късно виждам съобщението! Не си позволих да поема инициативата и да запазя, все пак съм новобранец Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mamun 941 Отговорено Юли 11 преди 32 минути, Vik'sBrix написа: Късно виждам съобщението! Не си позволих да поема инициативата и да запазя, все пак съм новобранец E па то в казармата старшинката гърчеше новобранците ... 2 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OneOfAll 1946 Отговорено Юли 11 Преди 18 часа, Nikola Bathory написа: Че как! Ще има Колко ще са двете ? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knifebane 329 Отговорено Юли 11 Аз вероятно пак няма да успея да присъствам, защото имам събитие в работата до около 19 ч. Евентуално мога да опитам да дойда по-късно. 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikola Bathory 41 Отговорено Юли 11 Преди 1 час, OneOfAll написа: Колко ще са двете ? Новата - "Кръгът на лунната светлина" - ще е 14 лв. (от нея в момента имам буквално само 2 бройки обаче). А "Изпитанието на Розара" ще е 16 лв. (да се похваля - догодина ще бъде публикувана на английски в САЩ). преди 5 минути, Knifebane написа: Аз вероятно пак няма да успея да присъствам, защото имам събитие в работата до около 19 ч. Евентуално мога да опитам да дойда по-късно. Срещата започва в 19:30, така че мисля, че имаш достатъчно време да дойдеш. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OneOfAll 1946 Отговорено Юли 12 Преди 19 часа, Nikola Bathory написа: Новата - "Кръгът на лунната светлина" - ще е 14 лв. (от нея в момента имам буквално само 2 бройки обаче). А "Изпитанието на Розара" ще е 16 лв. (да се похваля - догодина ще бъде публикувана на английски в САЩ). Донеси по една бройка от двете, ще ги взема. Ще искам и автограф от автора. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OneOfAll 1946 Отговорено Юли 13 За стената на плача. Който го няма отсъствие. До другата среща. 4 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knifebane 329 Отговорено Юли 13 Сашето отново има европейска визия. Браво на този, който е пил Хобгоблин-ът. Кой е вторият със суфлето? 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mamun 941 Отговорено Юли 13 Преди 3 часа, Knifebane написа: Сашето отново има европейска визия. Браво на този, който е пил Хобгоблин-ът. Кой е вторият със суфлето? Ами ако имаш предвид, че аз съм първия , то и с Хобгоблин бях първи, само че IPA-та. Някъде по-нагоре в сметката е ... 1 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikola Bathory 41 Отговорено Юли 13 Една снимка и от другия край на масата. Иначе, аз си взех суфле. 2 Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове