legohead Публикувано Декември 1, 2015 Share Публикувано Декември 1, 2015 Здрасти! Отправям към хората, които имат достъп И до Брикмания следната молба: Моля ви, предложете им този месец да си направим една вечерна среща с всеки, който има желание, без значение в кой ( кои ) форуми е регистриран и т.н. Има доста хора от Брикмания с които бих се радвам да се запозная наживо, и да им разкажем за нашата дейност, изложенията които правим и т.н. Бих се радвал да се срещнем на живо, и да стане ясно че ние не желаем да се делим от останалите, и всеки е добре дошъл на нашите сбирки / събития / изложения. Бих предложил на срещата да присъстват от нашата организация поне Бинев, Киро, Наско и аз, като на последния държа най-малко Има ли някой който му се ангажира да бъде вестоносец? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Декември 1, 2015 Share Отговорено Декември 1, 2015 Ооо, това не бих го пропуснал за нищо на света Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Декември 1, 2015 Share Отговорено Декември 1, 2015 И аз. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 1, 2015 Автор Share Отговорено Декември 1, 2015 ми почти се събрахме. Наско, в състояние ли си да пуснеш имейли / смс-и с покани за среща? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Декември 1, 2015 Share Отговорено Декември 1, 2015 А къде, кога ще се проведе тази среща ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 1, 2015 Автор Share Отговорено Декември 1, 2015 Точно ти писах съобщение ... Където решим, че ще е удобно Някъде в центъра, привечер след работа предполагам. Да те броим ли? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Декември 1, 2015 Share Отговорено Декември 1, 2015 Имам желание да дойда, стига да съм свободен в този ден, защото примерно този уикенд няма да съм в София, по-натам има някои дни в които също имам ангажиметни, за това питам за някакви подробности Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 1, 2015 Автор Share Отговорено Декември 1, 2015 ясно, разбирам. Ще се радвам, ако успееш да дойдеш! Какво ще кажете срещата да е в седмицата 14-20 декември? Какви са ви предпочитанията - делничен ден / уикенд? За делничните дни предполагам ще е удобно времето около 20 ч. вечерта, уикенда може и по-рано. Нека всеки да каже какво го устройва горе-долу. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Декември 1, 2015 Share Отговорено Декември 1, 2015 Тази седмица на 17-ти е фирменото парти Всеки друг ден ме устройва Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 1, 2015 Автор Share Отговорено Декември 1, 2015 е добре, значи ще е на 17 XD Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Декември 1, 2015 Share Отговорено Декември 1, 2015 И аз бих се включил,колкото и неудобно да бъде с всички непознати Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Декември 1, 2015 Share Отговорено Декември 1, 2015 ми почти се събрахме. Наско, в състояние ли си да пуснеш имейли / смс-и с покани за среща? За съжаление не, аз съм персона нон-грата там Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Декември 1, 2015 Share Отговорено Декември 1, 2015 Аз също съм съгласен. На 16ти баща ми има рожден ден, за това сигурно няма да мога тогава. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 1, 2015 Автор Share Отговорено Декември 1, 2015 ок, от интервала 14-20 вече отпаднаха 16 и 17. останаха 14, 15, 18, 19 и 20. моля, избирайте си! P.S. Честит ми 1800-ти коментар къде са ми подаръците за юбилея? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Декември 1, 2015 Share Отговорено Декември 1, 2015 А почерпката къде е, кат искаш подаръци ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Декември 1, 2015 Share Отговорено Декември 1, 2015 18 стар уорс,19 някакво парти там не знам къде,20 махмурлук Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bubacca Отговорено Декември 1, 2015 Share Отговорено Декември 1, 2015 От 16 на там може да ме броите и мен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 1, 2015 Автор Share Отговорено Декември 1, 2015 В София ли си? Много се радвам Обезателно трябва да се видим и с теб! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Декември 1, 2015 Share Отговорено Декември 1, 2015 А да аз сега се сетих, че на 19ти вечерта съм на концерт. Така че ако ще е на 19ти трябва да е през деня. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Декември 2, 2015 Share Отговорено Декември 2, 2015 Нямам претенции само да е вечер. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 2, 2015 Автор Share Отговорено Декември 2, 2015 Мога ли да помоля някой с достъп до Brickmania да пусне тема там и да напише сбит преразказ на казаното до момента? Много благодаря! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Декември 2, 2015 Share Отговорено Декември 2, 2015 Ууу, забавичка!!! Ще се постарая да съм там; като вземете решение за дата, ще мога да кажа със сигурност дали. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 2, 2015 Автор Share Отговорено Декември 2, 2015 ок, супер Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Декември 2, 2015 Share Отговорено Декември 2, 2015 Здравейте! 18-ти не мога, тъй като излиза Star Wars. Иначе може на другите дати... за момента. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Декември 4, 2015 Автор Share Отговорено Декември 4, 2015 Видях се случайно с Васко (Vvas) и му разказах за идеята за срещата. Ние хубаво си говорим, но до Брикмания май не е стигнала информацията? Още веднъж се обръщам към вас с молба - дали някой може да им предаде? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts