Stormfury Публикувано Януари 6, 2016 Share Публикувано Януари 6, 2016 Най-накрая пуснаха снимки, на най-чаканият сет (линка е премахнат по молба на TLG) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 6, 2016 Share Отговорено Януари 6, 2016 мерси, че си пуснал информация тук! новата пещера е значително по-различна от предходния модел. изненадан съм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 6, 2016 Автор Share Отговорено Януари 6, 2016 Страшна е просто, при това с 9 фигурки! Ще се взима задължително Нещо много сетове ще пуснат тази година, гледах днес информация за имената на още 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 10, 2016 Автор Share Отговорено Януари 10, 2016 Вчера се сдобих с http://brickset.com/sets/76026-1/Gorilla-Grodd-Goes-Bananas . Доста приятен сет, особенно кораба от прозрачните части мнгоо радва Това което не ми допада само е, че е малко скъп за броя части които съдържа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Януари 10, 2016 Share Отговорено Януари 10, 2016 Е така е при лицензираните серии. Освен това ако има много прозрачни части и те дигат цената. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 10, 2016 Автор Share Отговорено Януари 10, 2016 А и щях да забравя, щампата на батман върху бронята на робота е крива! А за ми бъде още по-криво на мен, залепих една от лепенките на криво, та сега ще трябва да си търся и нови стикери Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Януари 13, 2016 Share Отговорено Януари 13, 2016 Ще излезе през март 76052 LEGO DC Comics Batman™ Classic TV Series – Batcave Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 17, 2016 Автор Share Отговорено Януари 17, 2016 Tell me, do you bleed? You will! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 26, 2016 Автор Share Отговорено Януари 26, 2016 Един доста доста добър MOC http://robot6.comicbookresources.com/2016/01/this-18000-piece-lego-arkham-asylum-is-downright-crazy/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Януари 27, 2016 Share Отговорено Януари 27, 2016 Ето малко предпримиерни снимки за любителите на DC 76054: Scarecrow's Harvest of Fear 76055: Killer Croc's Sewer Smash Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 28, 2016 Автор Share Отговорено Януари 28, 2016 Малко хеликоптера не ми стои в стил батман, но за сметка на това бат-танка е спиращ дъха Ще се взимат! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 28, 2016 Share Отговорено Януари 28, 2016 Досега си спомням да са правили само 1 бат-танк. Греша ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 28, 2016 Автор Share Отговорено Януари 28, 2016 Не грешиш, един единствен през 2007 http://brickset.com/sets/7787-1/The-Bat-Tank-The-Riddler-and-Bane-s-Hideout Някой хубав ден ще го събирам на части Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 28, 2016 Share Отговорено Януари 28, 2016 Е така де, 1? Нали и аз това казвам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Януари 28, 2016 Share Отговорено Януари 28, 2016 Хаха малко офтопик, ама ето колко важно нещо са запетайките. Stormfury е написал: " Не грешиш," което трябва да показва, че се съгласява с теб, че танка е само един. Ако беше написал: "Не, грешиш" тогава щеше да означава, че смята, че грешиш. Това също така показва, че понякога е трудно да се разбере смисъла на изречението, когато той се променя от позицията на препинателен знак. Особено ако се четат коментари в 1 през нощта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 1, 2016 Share Отговорено Февруари 1, 2016 point taken. Някой взимал ли си е този комплект: http://brickset.com/sets/76044-1/Clash-of-the-Heroes На опаковката е илюстровано, че очите на батман светят на тъмно. Интересно ми е дали някой ги е виждал наживо и е доволен как изглеждат? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Февруари 1, 2016 Share Отговорено Февруари 1, 2016 Сигурен съм, че колегата Stormfury го има И аз гледах, че очите светят, но по-интелесно ми е дали има и нормално лице. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 1, 2016 Share Отговорено Февруари 1, 2016 а де, интересно ми е затова и попитах по-знаещите от мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 2, 2016 Автор Share Отговорено Февруари 2, 2016 М да имам го Главата му е glow in dark, като има нарисувано лице на нея, но без маската изглежда смешно. А за светенето светят като всяка друга glow in dark част Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Февруари 2, 2016 Share Отговорено Февруари 2, 2016 Събуди ми се интереса. В Brickset никъде не е упомената главата в частите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 2, 2016 Share Отговорено Февруари 2, 2016 Ако това е главата от въпрасният модел, изглежда лицето е принтирано върху фосфористираща част. Имаше подобни в серията monster fighters Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 3, 2016 Share Отговорено Февруари 3, 2016 Те повечето глави на Batman са криви като са без маските и са все едно му е превързана главата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 29, 2016 Автор Share Отговорено Февруари 29, 2016 Обявили са още един номер на сет в DC-то, който ще излезе най-вероятно до края на тази година - 30606, може би ще е polybag Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Март 5, 2016 Автор Share Отговорено Март 5, 2016 Доста забавни и интересни, много ми харесаха Единственият минус за мен са късите крачета (който ще бъде поправен), но нали са все пак mighty micros Даже в момента се колебая дали да не взема и тези на Marvel Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Март 8, 2016 Share Отговорено Март 8, 2016 Изглеждат наистина доста добре. По нататък ще бъдат закупени Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts