legohead Публикувано Януари 8, 2016 Share Публикувано Януари 8, 2016 Здравейте и честита нова година! Направих нова тема за клубните срещи. Пожелавам си да имаме още повече хубави поводи от миналата година да си бъбрим за хобито и за събития свързани с него. Ако спазваме традициите, би следвало да се видим към края на този месец. Много ми се искаше да си направим среща с Андрей (maniak) и bubacca, които до колкото знам бяха в БГ по празниците. Не съм сигурен дали вече са заминали? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 25, 2016 Автор Share Отговорено Януари 25, 2016 Привет! Предлагам срещата да бъде на 28ми, четвъртък от 20:00 часа отново в Ale House. Моля който ще идва да съобщи предварително, за да можем да направим резервация за съответния брой хора. До скоро! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Януари 25, 2016 Share Отговорено Януари 25, 2016 Аз ще дойда. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Януари 25, 2016 Share Отговорено Януари 25, 2016 Аз съм също там. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Януари 25, 2016 Share Отговорено Януари 25, 2016 на 99% съм там Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Януари 25, 2016 Share Отговорено Януари 25, 2016 В момента съм болен,така че не мога със сигурност да кажа дали ще дойда или не. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Януари 27, 2016 Share Отговорено Януари 27, 2016 Имаме резервация за утре, 28ми (четвъртък), в 20.00 часа в Ale House. Масата е дълга, бирата е много. Адресът е: София, ул. Христо Белчев 42. Резервацията е на мое име - Александър Кацарски. Come one, come all! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 27, 2016 Автор Share Отговорено Януари 27, 2016 Благодаря, до утре! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DMitar Отговорено Януари 28, 2016 Share Отговорено Януари 28, 2016 Там съм Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Януари 28, 2016 Автор Share Отговорено Януари 28, 2016 Чух се с Мартин - каза че ще дойде. Кирил ми звънна, че вероятно няма да успее. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 17, 2016 Автор Share Отговорено Февруари 17, 2016 Здравейте! Предлагам ви да направим следващата обща сбирка на 25 февруари, четвъртък. Последните 2 въти в Ale House нещо обстановката не ме спечели. Нека изберем друго място за този път. Навити? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 17, 2016 Share Отговорено Февруари 17, 2016 Аз съм за Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Февруари 17, 2016 Share Отговорено Февруари 17, 2016 Не беше зле там, но винаги може да се опита и друго място, да има база за сравнение... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Февруари 17, 2016 Share Отговорено Февруари 17, 2016 Аз съм ок с друго място! Ок съм и с дата 25ти. Говорим за вечерта, нали? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 17, 2016 Share Отговорено Февруари 17, 2016 Някой Дон Домат или О!Шипка? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Февруари 17, 2016 Share Отговорено Февруари 17, 2016 Даа, пицария ми звучи добре. Където кажете, там съм, само моля, нека е след 20,00 ч. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Февруари 17, 2016 Share Отговорено Февруари 17, 2016 Скептичен съм към О!Шипка. Други пицарии стават. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 18, 2016 Share Отговорено Февруари 18, 2016 Аз нямам претенции и този път живот и здраве, ще дойда Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Февруари 18, 2016 Share Отговорено Февруари 18, 2016 Аз да взема да дойда освен като за първа среща Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 18, 2016 Автор Share Отговорено Февруари 18, 2016 заповядай! като решим мястото ще ти пишем къде какво Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Февруари 19, 2016 Share Отговорено Февруари 19, 2016 Като казахме пица МамаМиа под на не е лоша... Шегата на страна където кажете там. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 22, 2016 Share Отговорено Февруари 22, 2016 Днес е понеделник, а още не сме избрали къде ще се събираме Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 22, 2016 Автор Share Отговорено Февруари 22, 2016 Моля изберете заведение, аз нямам претенции. Да е в центъра и да има бира Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Февруари 22, 2016 Share Отговорено Февруари 22, 2016 Предлагам : J.J Murphy’s Шипка, Адрес: ул. Шипка 48. Това е един ирландски пъб с хубави мезета, бира, уиски, шотове. Има 2 зали, предна и задна, подходящ е за разговор. Намира се до училището на Шипка. Предлагам 2: Ресторант Victoria, намиращ се на ул. “Цар Иван Асен II” Пицария, хубава храна, най-добрият им ресторант след Ловен Парк, няма много хора вечер, поне когато аз съм ходил. До Военна Академия е. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 22, 2016 Share Отговорено Февруари 22, 2016 Този на Шипка ми е екстра на мен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts