mrcastle Публикувано Юли 21, 2022 Share Публикувано Юли 21, 2022 5 комплекта от моя колекция може да видите тук: https://bricknmore.store/catalog-details-bg-1.html Налага се поради нужда от пари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Юли 21, 2022 Share Отговорено Юли 21, 2022 Аз си харесах сафарито, но без лъвицата този сет не става. Тя е най-хубавото в този иначе изключително рядък сет 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
COBATA Отговорено Юли 21, 2022 Share Отговорено Юли 21, 2022 Преди 1 час, mamun написа: Аз си харесах сафарито, но без лъвицата този сет не става. Тя е най-хубавото в този иначе изключително рядък сет Същото с динозаврите... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Юли 21, 2022 Автор Share Отговорено Юли 21, 2022 Преди 2 часа, mamun написа: Аз си харесах сафарито, но без лъвицата този сет не става. Тя е най-хубавото в този иначе изключително рядък сет Добре мамун ще ти дам лъвицата, но Сова ще преговаряме за динозаврите те са две малки и 1 голямо на кои държиш? Аз съм колекционер на разнообразие от животни затова съм ги взел. А и кораба намерих фигурата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Август 8, 2022 Автор Share Отговорено Август 8, 2022 Jurassic World 76945 Atrociraptor Dinosaur: Bike Chase продаден Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Октомври 1, 2022 Автор Share Отговорено Октомври 1, 2022 Темата е изчерпана заключете я и я приберете в архив. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts