mamun Публикувано Юли 27, 2022 Share Публикувано Юли 27, 2022 Днес попаднах на този онлайн магазин за кастъм лего стикери. Има някои страшно идейни. Магазинът е германски и има следните цени : Цитат Free Shipping - Free Shipping minimum order: 50,00 EUR Germany German Post - Dispatch to Germany 3,50 EUR https://www.brickpimp.online/ 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Юли 28, 2022 Share Отговорено Юли 28, 2022 На пръв поглед изглеждат много яки Смяташ ли да поръчваш нещо? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Юли 28, 2022 Автор Share Отговорено Юли 28, 2022 преди 51 минути, Knifebane написа: На пръв поглед изглеждат много яки Смяташ ли да поръчваш нещо? Много ме сърбят ръчичките, но ще изчакам една седмица да ми отлежи 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Юли 28, 2022 Share Отговорено Юли 28, 2022 преди 2 минути, mamun написа: Много ме сърбят ръчичките, но ще изчакам една седмица да ми отлежи Аз бих се включил хипотетично с някакви неща, трябва да разгледам по-обстойно. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Юли 28, 2022 Share Отговорено Юли 28, 2022 Като им гледам цените - бих се пробвал да направя едни. Имам с какво да печатам и да режа стикери. Знаете ли какви бланки използват? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Юли 28, 2022 Автор Share Отговорено Юли 28, 2022 преди 7 минути, gibona написа: Знаете ли какви бланки използват? мммм не Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Юли 28, 2022 Share Отговорено Юли 28, 2022 За момента правя стикери на хартия, трябва да видя колко водоустойчива е гланцираната, която имам. Имам и едноцветни винили, които може да се изрязват както се налага Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Юли 29, 2022 Автор Share Отговорено Юли 29, 2022 Амии дано се получи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts