Jump to content

Спират поддръжката на LDD

legohead

Recommended Posts

For now, the program will continue to be offered to anyone interested in utilizing it but please do not expect any updates regarding functionality, the adding of new LEGO elements or glitch fixes. We have decided to pursue other digital experiences.

:/

Ldraw, here i come ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да много неприятно.

И аз го четох вчера и мислех да напиша тема, но ти ме изпревари.

Струва ми се странно и глупаво подобно нещо, но ето че е факт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ARP(AFOL Relations & Programs) senior мениджъра има днес среща с екипа, който се занимава с дигиталните продукти на Лего за да изясни ситуацията тъй като това е новина и за тях.

Очаквам по-късно да има нова информация. Ще следя ЛАН форумите и ще пиша веднага като има нещо ново.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и новото съобщение от Лего.

Dear Ambassadors, I hope this will help clarify a bit of the confusion and misunderstanding from our end regarding LDD. TLG will remain committed to digital building going forward, in regards to LDD, this means that we will continue to support the current functionality. We will not be doing automatic updates on elements, however elements will continue to be added from time to time. Unfortunately we cannot ensure that all elements are made available. I can see that the message has spread widely in the community since Kevin’s statement and I hope that you will assist us in spreading this message as well. Thank you!

Накратко Лего остават заинтересовани да предоставят възможности за дигитално строене. Ще продължават да поддържат текущата функционалност на ЛДД, но няма да има автоматичен ъпдейт с елементи. Обаче щели да продължат да добавят елементи от време на време...

Това не знам и аз как да го тълкувам, според мен няма да добавят никакви нови елементи в близко бъдеще ама сега се опитват да тушират напрежението. Това си е мое мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не знам какво да разбирам от новото известие ...

ще видим какво ще стане.

Аз много харесвам LDD, удобен ми е и предпочитам да продължа да го изполвам.

За момента ми върши работа, бих се радвал ако вкарат някой от новите части

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Излиза нова версия на - LDraw All-In-One-Installer 2015-02

има доста опции нови части и модели.

Но определено предпочитам LDD заради опростения интерфейс и команди...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• legohead locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...