Jump to content

Winter Cabin

Antonio

Recommended Posts

Здравейте!

Покрай това зимно време се мотивирах да построя една къщичка .

Ъххх...иии...ми да... ето я къщичката.

VYqju0Sl.jpg

Малко заледена,но няма как покрай тези минусови температури .

1h6S8GQl.jpg

Снимка от погледа на минифигурка.Дългата част която се вижда не е закрепена хубаво,но нарочно е така.Има още много като нея.

Wy36Ewzl.jpg

Може да видите ъгъла на къщата-стените са закачени една с друга чрез естествени връзки (тоест не са сглобени за блокчета) ,а другата им опора са прътовете.

uBO37Uyl.jpg

Ето и отзад ,нищо по-специално,малко декорация по горната част ,но това е заради липсата на нормални кафяви блокчета.Може да се каже че вече нямам почти никакви кафяви части за нормално строене,но аз и без това обичам да импровизирам .

jE8bDHgl.jpg

Разбира се-интериор .Къщата всъщност беше построена заради интериора,понеже минифигурките са моят фаворит,няма как да ги оставя без къща в която да се размотават.

Понеже снимките са много повече,а за да не не правя поста дълъг,оставям линк към галерията- http://imgur.com/a/8BtVe

С удоволствие ще отговоря на всякакви въпроси от това как са постигнати някой ефекти,до това защо момичето е с такова изражение (отговора е -понеже ми харесва )

Have a warm winter~

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е красива къщата. Да я пазиш до следващото зимно изложение!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тони, много е уютна!

Поздравявам те - много ме изненада с този модел :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ви благодаря за милите коментари :)! Надявам се да оцелее до следващото ни изложение ,та да я видите на живо .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове