DeMonica Публикувано Август 15, 2022 Share Публикувано Август 15, 2022 Здравейте, търся да закупя сет 10261 Roller coaster. Някой да има излишен? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Август 15, 2022 Share Отговорено Август 15, 2022 Е това винаги ми се е струвало добра оферта. (От известно време го гледам) www.olx.bg/d/ad/lego-10261-roller-coaster-creator-expert-CID139-ID8qGqY.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Август 15, 2022 Автор Share Отговорено Август 15, 2022 Да, чакам го да се върне от почивка, за да се видим. Но ми се искаше да потърся и някой друг по възможност Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Август 16, 2022 Share Отговорено Август 16, 2022 Можеш да го вържеш и с новия става ултра прихария:) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Август 16, 2022 Автор Share Отговорено Август 16, 2022 Аха, и жена ми ще ме върже на лампата да повися... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts