Duh5 Публикувано Септември 3, 2022 Share Публикувано Септември 3, 2022 Между 3.Септември и 11. Септември 2022 година може да се насладите на официални и авторски Lego модели в Мега Мол (Люлин, София). над 200 модела в 13+ теми и категории ви очакват в 6 отделни макета на ниво 0 на мола. Както обикновено страхотните членове на клуба стояха до ранни зори в петък/събота за да подредят всичко навреме за откриването. Ето малко снимки от нощта. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Септември 3, 2022 Автор Share Отговорено Септември 3, 2022 Интервю с информация за изложението: https://bnr.bg/sofia/post/101699949/lego-za-malki-i-golemi?fbclid=IwAR3K-XncJBeb84eG_jSf-abhKbta4w9_rBeDkp2gjNPW-uvG3Z5Rqa23Bos 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Септември 4, 2022 Share Отговорено Септември 4, 2022 (Редактирано) Днес ходих до мола да видя как сте ги подредили и бях приятно очарован. Заснех и малко видео за канала (питах Бинев предварително), не знам дали е от полза на клуба да го постна някъде, затова го линквам тук, ако е нужно да бъде препратено където трябва. Чакам да се видим на 11ти! Редактирано Септември 4, 2022 от Schmendrick 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo29 Отговорено Септември 9, 2022 Share Отговорено Септември 9, 2022 С дъщеря ми днес бяхме в мола и разгледахме изложението. Впечатлен съм. Имаше много деца, разпалено обясняващи на родителите си, как искат това, и това, и това……….! Вероятно повечето знаят, че съм фен на Касъл, та за това искам специално да поздравя колегата построил ЗАМЪКА. Невероятен МОК 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Септември 9, 2022 Share Отговорено Септември 9, 2022 Преди 1 час, gogo29 написа: Вероятно повечето знаят, че съм фен на Касъл, та за това искам специално да поздравя колегата построил ЗАМЪКА. Невероятен МОК @bubacca e твоя човек Аплодисментите са за него ! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
COBATA Отговорено Септември 9, 2022 Share Отговорено Септември 9, 2022 Преди 1 час, gogo29 написа: поздравя колегата построил ЗАМЪКА. Невероятен МОК Кой от двата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Септември 12, 2022 Share Отговорено Септември 12, 2022 Хубаво е да се популяризира хобито, нека да има повече изложения На предишни изложения имаше повече модели, но пък тук имаше доста MOC-ове. Аз лично бих се радвал да има възможност човек да може да си поиграе с някой от моделите или да се видят в действие в някои от дните. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Септември 12, 2022 Share Отговорено Септември 12, 2022 Да на това изложение заложихме на повече MOC-ове свързани с тематиката на изложението. Да и аз бих искал да имам повече време да "пипна" някои от моделите, но едно изложение от този тип не е подходящо място за това. Практически има доста проблеми и опасности за да направим нещо подобно. Много по-добре е да направим някой път специална среща, може би в нашия склад, на която да донесем определени модели, към които има интерес и да си поиграем с тях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Септември 12, 2022 Автор Share Отговорено Септември 12, 2022 Аз може да донеса целия friends опакован в прозрачно фолио сет по сет и да оставим Сашо и Лъчо да си припомнят колко приятно са си изкарали първия път да ги разопаковат и излагат:) 2 3 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Септември 12, 2022 Share Отговорено Септември 12, 2022 Преди 5 часа, Duh5 написа: Аз може да донеса целия friends опакован в прозрачно фолио сет по сет и да оставим Сашо и Лъчо да си припомнят колко приятно са си изкарали първия път да ги разопаковат и излагат:) Беше им много яко, даже май обмислят дали да не почнат да си купуват и те Friends да си имат да се забавляват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Септември 17, 2022 Автор Share Отговорено Септември 17, 2022 Изложението приключи успешно:) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Toy.story.Yana Отговорено Септември 17, 2022 Share Отговорено Септември 17, 2022 Беше много хубаво Огромният замък беше зашеметяващ! Нинджаго сетовете също ме впечатлиха, пиратските също. Всичко изложено беше много хубаво и стилно направено. Сина ми веднага се лепна за една червена кола и каза че иска да я купим ..а дали е възможно при евентуални следващи подобни събития да се покажат и разни снимки.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Септември 17, 2022 Автор Share Отговорено Септември 17, 2022 привет @Toy.story.Yana този път хич не ни се получи със снимките, защото обикновено най добре се снима преди да сложим огражденията и след като ги махнем. И двата пъти обаче бяхме в остър цайтнот и честно казано само с телефони каквото сме снимали + каквото от самия Мега Мол качиха из фейса.. Няколко от нас са и фото-фенове и обикновено киснем със стативи, обаче наистина, ама наистина нямахме време този път много много.. А съобразно коя е била червената кола - може да е един МОК на @JoePsysky (който аз прибрах), може да прати снимки Joe:) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Септември 17, 2022 Share Отговорено Септември 17, 2022 @Duh5 Може би @Toy.story.Yana имаше предвид, да се изложат фотографии на лего? Или поне аз така разбрах въпроса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Toy.story.Yana Отговорено Септември 18, 2022 Share Отговорено Септември 18, 2022 (Редактирано) Да, @Stormfury ме е разбрал правилно Не се изразих правилно. Имах предвид фотографии на лего. Тип творчески, истории с минифигурки. Нещо такова имах предвид: https://www.instagram.com/p/ChJkRZhoTYY/?igshid=YmMyMTA2M2Y= https://www.instagram.com/p/CiHil57LolY/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Понеже линка по-горе май иска регистрация в Инстаграм слагам още един. Тук не би трябвало да иска регистрация за да се види съдържанието https://at.tumblr.com/toy-story-yana/in-search-of-the-lost-golden-horn-were-almost-at/i6q6gmg82h9v Редактирано Септември 18, 2022 от Toy.story.Yana Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Септември 18, 2022 Автор Share Отговорено Септември 18, 2022 Ясно:) Досега не сме показвали фотографии. Колегите от румънския LUG са показвали, включително наши неща: занапред може да мислим в тази посока, знам че Астро-фотографите направиха неотдавна нещо такова в Тех-парка (и не им беше лесно, но стана готино). 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Toy.story.Yana Отговорено Септември 18, 2022 Share Отговорено Септември 18, 2022 Да, за тях знам, но не можах да се включа миналия път защото изпуснах срока Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Септември 18, 2022 Share Отговорено Септември 18, 2022 Аз не виждам проблем да показваме и фотографии, но: За да предложим на някое изложение да има фотографии, ще трябва да имаме ясна визия как точно би могло да се осъществи това. По какъв начин ще бъдат изложени, и каквото още може да изникне като въпроси :) Също така когато примерно някой МОЛ иска да направим лего изложение, ние се съобразяваме и с техните желания. Може в една отделна тема, да се помисли върху тази идея, да се дадът предложения как би могло да се осъществи, с какви "проблеми" бихме могли да се сблъскаме и т.н. :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Toy.story.Yana Отговорено Февруари 21, 2023 Share Отговорено Февруари 21, 2023 (Редактирано) Здравейте, видях че ще има ново изложение и исках да питам дали за следващото ще има опция за показване на фотографии. За сегашното е късно вече. Според мен би било интересно на хората да видят малките жълти човечета поставени в човешки ситуации. От скоро съм част от екипа на BrickCentral, който е RLOC и е насочен към Лего фотографията. Един от членовете е питал библиотеката в града си (Полша) дали може да изложи негови и наши снимки и те се съгласили. Казали са че има голям интерес както от децата, така и от татковците им Прикачих снимка как изглежда. После ще ги раздадат като награди към викторини и и ще направят щастливо някое дете. При нас варианта в библиотека не е добър, но по изложби защо не:) На ясно съм че у нас Лего фотографията изобщо не е разпространена, но мисля че хората биха проявили интерес. Разбира се може и да не се правят фото изложби. Нали има възможност да се изпращат снимки към чужбински изложения Редактирано Февруари 21, 2023 от Toy.story.Yana 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Февруари 21, 2023 Share Отговорено Февруари 21, 2023 @Toy.story.Yana Здравейте и от мен! Много благодарим, че пишете за пореден път по тази тема с фотографиите. Идеята ви е страхотна! Ще обсъдим вътрешно как можем да процедираме за следващо наше събитие и ще се свържем с вас. Да изговорим заедно идеите и възможностите. Можете да оставите ваш email и телефон на лично съобщение. Най-рано ще се свържем с вас след предстоящото изложение в The Mall. Благодарим ви! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts