mrcastle Публикувано Септември 21, 2022 Share Публикувано Септември 21, 2022 Имам този сет и бих се разделил с половината ог него. Тази на, която пише Pets. Може да се каже, че не ми е особено нужна искам да разпъна град. Модел 2011 сетът е доста скъп, но аз съм скромен и няма да я дам по-скъпо от колкото съм я взел 150 лв ме устройват за тази половинка. Някой би ли я взел? 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DOSTIN Отговорено Септември 21, 2022 Share Отговорено Септември 21, 2022 Да аз бих го взел. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Септември 21, 2022 Автор Share Отговорено Септември 21, 2022 Имаш го Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Октомври 1, 2022 Автор Share Отговорено Октомври 1, 2022 Темата е изчерпана заключете я и я приберете в архив. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts