Jump to content

Recommended Posts

Добър вечер на всички,

В тази тема поетапно ще публикувам модели от колекцията ми, с които съм решил да се разделя поради текущи оптимизации на витрините, както и поради намаляване на широкия спектър от тематики, които бих искал да събирам. Всички артикули ще подлежат на общи условия по продажбата им, които ще изложа в темата. Основен момент е, че първо ще публикувам сетовете тук, като няма да бързам да ги обявявам в други платформи; не съм притиснат от времето или финансово за тяхната продажба.

Лека вечер и до скоро,

Knifebane.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общи условия

(в сила, освен ако други обстоятелства не са описани в обявата за продажба на модела)

1. Моделите са отворени, били са сглобени и са стояли изложени във витрина/витрини в дом без цигарен дим. Не са били огрявани директно от слънчева светлина и с тях не е играно.

2. Моделите са без запазени кутии, със запазени инструкции (състоянието на книжките е от отлично до много добро, но то не влиза във формирането на- и преговорите по цената за моделите), и с налични комикси към сетовете, ако това е съотносимо.

3. След извършена инвентаризация моделите са с всички налични части, без резервни части, и без повреди по съставните части.

4. Моделите са с всички свои минифигурки, които от своя страна са с всичките си налични опции (коса и шлем, например) и без дефекти.

5. Моделите са със залепени стикери, като при залепването на стикерите е положено максималното мое старание те да бъдат залепени коректно. Стикерите може да са с некачествено подлепващо средство, вината за което е изцяло на производителя. Стикерите може да не са перфектно залепени. Не съм против диалог по темата, но състоянието на стикерите, когато са залепени максимално коректно, не влиза във формирането на- и преговорите по цената за моделите.

6. Продажбата на моделите става с физическо предаване във взаимно удобно време извън работното, освен ако не се постигне друго разбирателство. Заплащането на сетовете може да стане, както в брой, така и по банков път. Не работя с Revolut.

7. Склонен съм на дискутирам размяна съгласно моя списък с търсени модели в Brickset, но реално идеята ми е да чистя място във витрините.

8. Общите условия подлежат на редакция и/или промяна, като за това ще известявам в темата.

9. Учтиво и сърдечно моля, ако коментарите Ви не са подходящи за темата, да ги пишете на лично във форума. Желая максимално изчистен формат на темата.

Благодаря,

Knifebane.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Добър вечер,

Днес обявявам за продажба съгласно общите условия:

https://brickset.com/sets/76009-1/Superman-Black-Zero-Escape - 40 лева.

Прилагам изключителни снимки на талантлив и скромен фотограф, които показват актуалното състояние на моделите. Цените подлежат на известен коментар съгласно общите условия. Ако се цакам, може добрите хора на България да ми обърнат внимание ;) ...

Поздрави!

IMG_20221009_173828.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 5 weeks later...

Добър ден,

Добавям съгласно общите условия:

https://brickset.com/sets/75200-1/Ahch-To-Island-Training - 65 лв.

Приложени са снимки на актуалното състояние на моделите. Цените подлежат на известен коментар съгласно общите условия.

Поздрави!

IMG_20221109_220825.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 7 months later...

Добър ден,

Добавям съгласно общите условия:

LEGO 60160 Jungle Mobile Lab | Brickset - 100 лв. (подлепващите материали при стикерите на този модел не са висок клас, макар и стикерите да са оригиналните)

LEGO 30355 Jungle ATV | Brickset - 12 лв. (запечатан и неотварян)

Приложени са снимки на актуалното състояние на моделите. Цените подлежат на известен коментар съгласно общите условия.

Поздрави и лек ден!

IMG_20240409_173203.jpg

IMG_20240409_173220.jpg

IMG_20240409_173255.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Добър ден, разменям:

2x Severus Snape

2x Albus Dumbledore (златен/бронзов)

3x Gilderoy Lockhart

2x Garrick Olivander

2x Bertie Bolt

за:

1x Albus Dumbledore (foil, сребърен)

1x Minerva Mcgonagall

1x Seraphina Picquery

1x Nicholas Flamel

Поздрави!

LEGO-Harry-Potter-Wizard-Cards.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Knifebane changed the title to Разпродажба на модели от колекцията ми. Търгуване.
  • 5 months later...

Добър ден,

LEGO 76038 Attack on Avengers Tower | Brickset - 160 лв.

Приложени са снимки на актуалното състояние на модела. Цената подлежи на известен коментар съгласно общите условия.

Поздрави и лек ден!

IMG_20241016_121007.jpg

IMG_20241016_120950.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Добър ден,

Disco Diva - 5 лв. 

Space Alien -  5 лв. 

Welder - 8 лв. 

Skydiver - 5 лв. 

Pilot - 8 лв. 

Приложена е снимка на актуалното състояние на фигурките. Цената подлежи на известен коментар съгласно общите условия.

Поздрави и лек ден!

IMG_20241125_231203.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 4 weeks later...

Добър ден, имам за размяна:

1x Edessa Sakndenberg

-----------------------------------

1. Rowena Ravenclaw
  2. Unknown Sleeping Wizard
  3. Sir Cadogan
  4. Unknown Sleeping Witch
  5. Godric Gryffindor
  6. Maud Montague
  7. Edessa Sakndenberg
  8. Helga Hufflepuff
  9. Damara Dodderidge
  10. Jocunda Sykes
  11. Elizabeth Burke
  12. Ivan The Terrible
  13. Basil Fronsac
  14. Salazar Slytherin

image.png.aaf0160e712642619b43be3b5b0f2c39.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Knifebane changed the title to Разпродажба на модели от колекцията ми. Размяна.
  • 1 month later...

Добър вечер,

LEGO 76032 The Avengers Quinjet City Chase | Brickset - 200 лв.

Приложени са снимки на актуалното състояние на модела. Цената подлежи на известен коментар съгласно общите условия.

Поздрави и лека вечер!

IMG_20250201_234212.jpg

IMG_20250201_234340.jpg

IMG_20250201_234332.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове