Jump to content

Knifebane

Recommended Posts

Добър вечер на всички,

В тази тема поетапно ще публикувам модели от колекцията ми, с които съм решил да се разделя поради текущи оптимизации на витрините, както и поради намаляване на широкия спектър от тематики, които бих искал да събирам. Всички артикули ще подлежат на общи условия по продажбата им, които ще изложа в темата. Основен момент е, че първо ще публикувам сетовете тук, като няма да бързам да ги обявявам в други платформи; не съм притиснат от времето или финансово за тяхната продажба.

Лека вечер и до скоро,

Knifebane.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общи условия

(в сила, освен ако други обстоятелства не са описани в обявата за продажба на модела)

1. Моделите са отворени, били са сглобени и са стояли изложени във витрина/витрини в дом без цигарен дим. Не са били огрявани директно от слънчева светлина и с тях не е играно.

2. Моделите са без запазени кутии, със запазени инструкции (състоянието на книжките е от отлично до много добро, но то не влиза във формирането на- и преговорите по цената за моделите), и с налични комикси към сетовете, ако това е съотносимо.

3. След извършена инвентаризация моделите са с всички налични части, без резервни части, и без повреди по съставните части.

4. Моделите са с всички свои минифигурки, които от своя страна са с всичките си налични опции (коса и шлем, например) и без дефекти.

5. Моделите са със залепени стикери, като при залепването на стикерите е положено максималното мое старание те да бъдат залепени коректно. Стикерите може да са с некачествено подлепващо средство, вината за което е изцяло на производителя. Стикерите може да не са перфектно залепени. Не съм против диалог по темата, но състоянието на стикерите, когато са залепени максимално коректно, не влиза във формирането на- и преговорите по цената за моделите.

6. Продажбата на моделите става с физическо предаване във взаимно удобно време извън работното, освен ако не се постигне друго разбирателство. Заплащането на сетовете може да стане, както в брой, така и по банков път. Не работя с Revolut.

7. Склонен съм на дискутирам размяна съгласно моя списък с търсени модели в Brickset, но реално идеята ми е да чистя място във витрините.

8. Общите условия подлежат на редакция и/или промяна, като за това ще известявам в темата.

9. Учтиво и сърдечно моля, ако коментарите Ви не са подходящи за темата, да ги пишете на лично във форума. Желая максимално изчистен формат на темата.

Благодаря,

Knifebane.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Добър вечер,

Днес обявявам за продажба съгласно общите условия:

https://brickset.com/sets/76009-1/Superman-Black-Zero-Escape - 40 лева.

Прилагам изключителни снимки на талантлив и скромен фотограф, които показват актуалното състояние на моделите. Цените подлежат на известен коментар съгласно общите условия. Ако се цакам, може добрите хора на България да ми обърнат внимание ;) ...

Поздрави!

IMG_20221009_173828.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 5 weeks later...

Добър ден,

Добавям съгласно общите условия:

https://brickset.com/sets/75200-1/Ahch-To-Island-Training - 65 лв.

Приложени са снимки на актуалното състояние на моделите. Цените подлежат на известен коментар съгласно общите условия.

Поздрави!

IMG_20221109_220825.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 7 months later...

Добър ден,

Добавям съгласно общите условия:

LEGO 60160 Jungle Mobile Lab | Brickset - 100 лв. (подлепващите материали при стикерите на този модел не са висок клас, макар и стикерите да са оригиналните)

LEGO 30355 Jungle ATV | Brickset - 12 лв. (запечатан и неотварян)

Приложени са снимки на актуалното състояние на моделите. Цените подлежат на известен коментар съгласно общите условия.

Поздрави и лек ден!

IMG_20240409_173203.jpg

IMG_20240409_173220.jpg

IMG_20240409_173255.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Добър ден, търгувам (все още) :

2x Severus Snape

2x Albus Dumbledore (златен/бронзов)

3x Gilderoy Lockhart

2x Garrick Olivander

2x Bertie Bolt

за:

1x Albus Dumbledore (foil, сребърен)

1x Minerva Mcgonagall

1x Seraphina Picquery

1x Nicholas Flamel

Поздрави!

LEGO-Harry-Potter-Wizard-Cards.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Knifebane changed the title to Разпродажба на модели от колекцията ми. Търгуване.
  • 5 months later...

Добър ден,

LEGO 76038 Attack on Avengers Tower | Brickset - 160 лв.

Приложени са снимки на актуалното състояние на модела. Цената подлежи на известен коментар съгласно общите условия.

Поздрави и лек ден!

IMG_20241016_121007.jpg

IMG_20241016_120950.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Добър ден,

Disco Diva - 5 лв. 

Space Alien -  5 лв. 

Welder - 8 лв. 

Skydiver - 5 лв. 

Pilot - 8 лв. 

Приложена е снимка на актуалното състояние на фигурките. Цената подлежи на известен коментар съгласно общите условия.

Поздрави и лек ден!

IMG_20241125_231203.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове