mrcastle Публикувано Септември 24, 2022 Share Публикувано Септември 24, 2022 10 лв Geonosis Cannon 10 лв дроид пилот от старите на синьото нещо от Battle of saleucami 10 лв спийдъра на мандалорианеца Първите 5 по 10 лв останалите по 5. 50 лв пълен. 40 лв само три фигури, една пожълтяла, две части друг цвят и без стикери. Друго не открих възможно е още някоя част да е друг цвят. Няма и инструкции тези неща съм ги купувал поотделно. Набързо ги споделям, че бързам отворен съм за въпроси и вижте също обявата с шейната на дядо коледа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Септември 24, 2022 Автор Share Отговорено Септември 24, 2022 Реших да се разделя и с този комплект за 200 лв купувал съм го доста по-скъпо, а също и го продават доста по-скъпо. Но забележката ми е, че ще го продам само и единствено без Зеления трол. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Септември 24, 2022 Автор Share Отговорено Септември 24, 2022 (Редактирано) Купих я не отдавна и ще я продам за 90 лв. Причината сетът е страшен, но и доста обемен там където държа сити сетовете ми прелива. 5 ЛВ 10 ЛВ Редактирано Септември 24, 2022 от mrcastle Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Септември 24, 2022 Автор Share Отговорено Септември 24, 2022 (Редактирано) Промоционални от шел и доста стари трябваше ми пулбака им, но не ми свърши работа. 10 лв за трите заедно. 10 лв 20 лв Редактирано Септември 24, 2022 от mrcastle Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Септември 24, 2022 Автор Share Отговорено Септември 24, 2022 За Дъстин Запазен е великденския. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Септември 25, 2022 Автор Share Отговорено Септември 25, 2022 7913 8014 запазени и клонинги номер 4 и 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Септември 25, 2022 Автор Share Отговорено Септември 25, 2022 Рейсърс запазени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Септември 26, 2022 Автор Share Отговорено Септември 26, 2022 Банман и Жокер запазено. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Септември 28, 2022 Автор Share Отговорено Септември 28, 2022 Първите две запазвания са продадени. Специално предложение всичко, което остана от Стар Уорс 40 лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Септември 28, 2022 Автор Share Отговорено Септември 28, 2022 Кораба на троловете запазен за купувач от базар. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Октомври 1, 2022 Автор Share Отговорено Октомври 1, 2022 Темата е изчерпана заключете я и я приберете в архив. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts