mnachev Публикувано Февруари 4, 2016 Share Публикувано Февруари 4, 2016 Ето на това му казвам SHIELD Helicarrier официалния модел пасти да яде... Направо е огромен... но може да се желае и още... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 4, 2016 Share Отговорено Февруари 4, 2016 Ами всъщоснт като обем е OMG, но го коментирахме и в чата прекалено е светло сив и няма цвят, но евала на пичовете за труда и старанието да го сътворят. Оригиналния е в пъти по-добър от към цветова гама. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Февруари 4, 2016 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2016 За цветова гама не знам и сивия ми харесва, но от към ниво на детайли мисля няма място за сравнение... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 4, 2016 Share Отговорено Февруари 4, 2016 Еми с повече част нормално, но бих предпочел официалния заради цветовете. Спирам темата за хелито че ми е болна вече (ДИДО !) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts