MetroiD Публикувано Юли 21, 2010 Share Публикувано Юли 21, 2010 В тази тема можете да пускате всякакви въпроси и коментари относно Конкурса "Превозно Средство". Тъй като предполагам кой ще е най-често задаваният въпрос в този момент, нека го кажа отново и тук: За съжаление, не можем автоматично да приемем за участие всички творения, които бяха пуснати преди 14. юли - както знаете, форумът се срина напълно, а с него и всичката информация, с която разполагахме. Затова молим всички участници да пуснат своите творения отново, по същия начин и със същите условия (ако не можете сами да се справи с картинките - пратете ни ги на мейла). Надявам се, че този удължен срок ще даде възможност и на хората, които бяха изпратили само e-mail-и на Лебго със снимки, без да пуснат тема във форума, да го направят, за да могат да участват. Благодаря ви предварително за разбирането и се извинявам за цялата обърквация - ако можехме по някакъв начин да "запазим" или използваме нещо от предишния форум, щяхме, но ситуацията е такава, че наистина се налага потребителите да се регистрират наново, а желаещите да участват в конкурса - да пуснат моделите си наново. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Юли 21, 2010 Share Отговорено Юли 21, 2010 Eдно нещо, което ви моля да вземете под внимание: Форума вече има СОБСТВЕН ХОСТИНГ ЗА СНИМКИ! Има още работа по настройките, но би трябвало всеки регистриран да може да го използва. Как - предстои да напише в "Правила" съвсем скоро. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plac3bo Отговорено Юли 22, 2010 Share Отговорено Юли 22, 2010 Въпрос: Искам да участвам в конкурса, но за жалост имам скромно количество лего-материали (елементи или незнам как точно да ги нарека). В момента съм направил нещо, но ми идват и други идеи, които за да бъдат превърнати в реалност , трябва това което е почти готово да бъде развалено. Тъ... въпросът ми е...дали нещото с което участвам в конкурса трябва да бъде и физически готово или са нужни само няколко снимки? Идеята ми е да направя няколко неща, да ги снимам и в последствие да избера с кое да участвам И да... на последвалия въпрос, отговора е "да луд съм" Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юли 22, 2010 Автор Share Отговорено Юли 22, 2010 въпросът ми е...дали нещото с което участвам в конкурса трябва да бъде и физически готово или са нужни само няколко снимки? Снимки са достатъчни Успех със строенето! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юли 26, 2010 Автор Share Отговорено Юли 26, 2010 Бих искал да обърна внимание на всички желаещи да участват да използват оставащите 5 дни, за да пуснат моделите си във форума. Това се отнася както за хората, които само са изпратили снимки на мейла на клуба, така и за потребителите, които бяха пуснали теми в стария форум, но сега не са имали възможност. С наближаването на 31. юли ще решим дали да публикуваме моделите на потребителите, които са били пуснали в стария форум, но не са все още регистрирани в новия, или ще процедираме иначе. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plac3bo Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Според мен трябва да добавите в правилата да е забранено човек да гласува за себе си, щот така трудно ще се избере победител, като всички гласуват за себе си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Юли 30, 2010 Автор Share Отговорено Юли 30, 2010 Правилата за гласуване ще бъдат пуснати утре, а темата за гласуване - на 1. август. Ще се постарая всичко да е точно и ясно, за да няма никакви проблеми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mama Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Според мен трябва да добавите в правилата да е забранено човек да гласува за себе си, щот така трудно ще се избере победител, като всички гласуват за себе си То това вече го има написано - в тази тема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plac3bo Отговорено Юли 30, 2010 Share Отговорено Юли 30, 2010 Ух да... много се извинявам, ама все фърча напред назад и пак съм чел между редовете... сорка... за напред ще съм по-наблюдателен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOKOMOTION Отговорено Август 1, 2010 Share Отговорено Август 1, 2010 Имам следния въпрос към администраторите.В четвъртък(29.07.2010г.)подадох молба за регистрация във форума,с цел и участие в конкурса, но едва днес ми бе разрешено да пиша във форума.Кое се приема за регистрация във форума-четвъртък или днес? Ако е четвъртък,значи сте ме лишили от право на участие в конкурса!!!Ако е така, ще ме компенсирате ли и ще ми позволите ли да участвам в конкурса?Все пак не сам се регистрирал само за конкурса,но..Има и още нещо ако искам да гласувам за някои дали гласат ми ще се приеме за действителен?Надявам се да ми отговорите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Август 5, 2010 Share Отговорено Август 5, 2010 Здрасти! Датата на регистриране е тази, която пише в профила ти - тоест 29ти. Това е, защото тогава си се регистрирал във форума. Валидирането е друга тема, но за съжаление ти е попречило да можеш да пишеш в темата за конкурса. Тъй като гласуването започна на първи, нямаше как да включим твоя модел сред участниците. Съжалявам, че си научил за конкурса в последните дни, или че не си успял да се регистрираш по-рано. Можеш да бъдеш сигурен, че при първа възможност ще проведем и други онлайн конкурси в този форум. В съвсем скоро време предполагам ще успеем да направим строителен конкурс на предстоящото изложение. Съветвам те да следиш вестите в раздела за изложенията. Желая ти приятно прекарване във форума! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Август 15, 2010 Автор Share Отговорено Август 15, 2010 В четвъртък(29.07.2010г.)подадох молба за регистрация във форума,с цел и участие в конкурса, но едва днес ми бе разрешено да пиша във форума. Здрасти, както и Камен сподели - а и си пише на няколко места из форума - се радваме на всички новорегистрирани потребители, поради което са и задължителните постове в "Представяне", преди да можеш да пишеш другаде. Идеята е всеки регистрирал се да каже по нещичко за себе си, било то и с две думи - т.е. да се развиваме като форум с конкретна цел, а не като говорилня/ бит-пазар. Мисля, че трите дни от 29. до 31. юли 2010г. са били предостатъчни, за да отделиш пет минутки за един пост в темата с представяне и да пуснеш тема с творението ти. След като не си го направил, би следвало да се сърдиш само на себе си. За конкурсите в бъдеще Камен е прав, но аз държа да си кажа (за последно, обещавам), че правилата винаги са еднакви за всички. Спазването им помага Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts