Jump to content

КОНКУРС "Превозно Средство" - Въпроси


Recommended Posts

4704427852_ed7aed7baa_b.jpg

 

В тази тема можете да пускате всякакви въпроси и коментари относно Конкурса "Превозно Средство".

 

Тъй като предполагам кой ще е най-често задаваният въпрос в този момент, нека го кажа отново и тук:

За съжаление, не можем автоматично да приемем за участие всички творения, които бяха пуснати преди 14. юли - както знаете, форумът се срина напълно, а с него и всичката информация, с която разполагахме. Затова молим всички участници да пуснат своите творения отново, по същия начин и със същите условия (ако не можете сами да се справи с картинките - пратете ни ги на мейла). Надявам се, че този удължен срок ще даде възможност и на хората, които бяха изпратили само e-mail-и на Лебго със снимки, без да пуснат тема във форума, да го направят, за да могат да участват. Благодаря ви предварително за разбирането и се извинявам за цялата обърквация - ако можехме по някакъв начин да "запазим" или използваме нещо от предишния форум, щяхме, но ситуацията е такава, че наистина се налага потребителите да се регистрират наново, а желаещите да участват в конкурса - да пуснат моделите си наново.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eдно нещо, което ви моля да вземете под внимание:

Форума вече има СОБСТВЕН ХОСТИНГ ЗА СНИМКИ! Има още работа по настройките, но би трябвало всеки регистриран да може да го използва.

Как - предстои да напише в "Правила" съвсем скоро.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпрос:

Искам да участвам в конкурса, но за жалост имам скромно количество лего-материали (елементи или незнам как точно да ги нарека). В момента съм направил нещо, но ми идват и други идеи, които за да бъдат превърнати в реалност , трябва това което е почти готово да бъде развалено. Тъ... въпросът ми е...дали нещото с което участвам в конкурса трябва да бъде и физически готово или са нужни само няколко снимки? Идеята ми е да направя няколко неща, да ги снимам и в последствие да избера с кое да участвам ;)

 

И да... на последвалия въпрос, отговора е "да луд съм" ;)

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

въпросът ми е...дали нещото с което участвам в конкурса трябва да бъде и физически готово или са нужни само няколко снимки?

Снимки са достатъчни ;)

Успех със строенето!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих искал да обърна внимание на всички желаещи да участват да използват оставащите 5 дни, за да пуснат моделите си във форума. Това се отнася както за хората, които само са изпратили снимки на мейла на клуба, така и за потребителите, които бяха пуснали теми в стария форум, но сега не са имали възможност. С наближаването на 31. юли ще решим дали да публикуваме моделите на потребителите, които са били пуснали в стария форум, но не са все още регистрирани в новия, или ще процедираме иначе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен трябва да добавите в правилата да е забранено човек да гласува за себе си, щот така трудно ще се избере победител, като всички гласуват за себе си :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правилата за гласуване ще бъдат пуснати утре, а темата за гласуване - на 1. август. Ще се постарая всичко да е точно и ясно, за да няма никакви проблеми :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен трябва да добавите в правилата да е забранено човек да гласува за себе си, щот така трудно ще се избере победител, като всички гласуват за себе си :)

То това вече го има написано - в тази тема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ух да... много се извинявам, ама все фърча напред назад и пак съм чел между редовете... сорка... за напред ще съм по-наблюдателен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам следния въпрос към администраторите.В четвъртък(29.07.2010г.)подадох молба за регистрация във форума,с цел и участие в конкурса, но едва днес ми бе разрешено да пиша във форума.Кое се приема за регистрация във форума-четвъртък или днес? Ако е четвъртък,значи сте ме лишили от право на участие в конкурса!!!Ако е така, ще ме компенсирате ли и ще ми позволите ли да участвам в конкурса?Все пак не сам се регистрирал само за конкурса,но..Има и още нещо ако искам да гласувам за някои дали гласат ми ще се приеме за действителен?Надявам се да ми отговорите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти!

Датата на регистриране е тази, която пише в профила ти - тоест 29ти. Това е, защото тогава си се регистрирал във форума.

Валидирането е друга тема, но за съжаление ти е попречило да можеш да пишеш в темата за конкурса.

Тъй като гласуването започна на първи, нямаше как да включим твоя модел сред участниците.

Съжалявам, че си научил за конкурса в последните дни, или че не си успял да се регистрираш по-рано. Можеш да бъдеш сигурен, че при първа възможност ще проведем и други онлайн конкурси в този форум.

В съвсем скоро време предполагам ще успеем да направим строителен конкурс на предстоящото изложение. Съветвам те да следиш вестите в раздела за изложенията.

Желая ти приятно прекарване във форума!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
В четвъртък(29.07.2010г.)подадох молба за регистрация във форума,с цел и участие в конкурса, но едва днес ми бе разрешено да пиша във форума.

Здрасти, както и Камен сподели - а и си пише на няколко места из форума - се радваме на всички новорегистрирани потребители, поради което са и задължителните постове в "Представяне", преди да можеш да пишеш другаде. Идеята е всеки регистрирал се да каже по нещичко за себе си, било то и с две думи - т.е. да се развиваме като форум с конкретна цел, а не като говорилня/ бит-пазар. Мисля, че трите дни от 29. до 31. юли 2010г. са били предостатъчни, за да отделиш пет минутки за един пост в темата с представяне и да пуснеш тема с творението ти. След като не си го направил, би следвало да се сърдиш само на себе си.

 

За конкурсите в бъдеще Камен е прав, но аз държа да си кажа (за последно, обещавам), че правилата винаги са еднакви за всички. Спазването им помага :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарежда...
×
×
  • Създай нов...