mnachev Публикувано Февруари 5, 2016 Share Публикувано Февруари 5, 2016 Попаднах на това преди малко. Леле какви са тези мадами Първата дума която ми изниква в съзнанието е Girl Power )) узорпираха и Ghostbusters. До колкото разбрах е по тематиката на излизащ нов филм. Страничните стикери стоят доста добре. Не одобрявам само стикерите за задните стопове (този подход ми стои евтин и елементарен) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Февруари 5, 2016 Share Отговорено Февруари 5, 2016 Тъпотията, наречена "феминизъм" не познава граници. И Ghostbusters развалиха. Хубаво, че не съм им фен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 5, 2016 Share Отговорено Февруари 5, 2016 М да, напоследък думите феминизъм и расизъм станаха доста "вървежни". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Февруари 6, 2016 Share Отговорено Февруари 6, 2016 То нали се сещате, че на жените, които си правят всичко, са интелигентни, можещи, про-активни, не им трябва 'феминизъм' . Повече жени в лего сетове - да, защо не. Повече жени да са дизайнери на ЛЕГО - супер. Ама... политическата коректност в ЛЕГО сетове рядко се е получавала през годините. Този сет просто изглежда странно, все едно е направен напук на 4-мата мъже в оригинала, а може и самия франчайз да са развалили. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Февруари 6, 2016 Share Отговорено Февруари 6, 2016 Ами не знам дали точно заради феминизма са избрали този път всички да са жени но според мен така е по интересно и обратното-ако в оригинала всички бяха жени и сега да бяха мъже пак щеше да е по-интересно.Аз смятам да си купя сета ако не е много скъп тъй като минифигурките са чудесни и има части които много ми харесват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Февруари 9, 2016 Share Отговорено Февруари 9, 2016 Направено е с жени, защото новата версия на филма е с изцяло женски кастинг. Мисля, че трябва да коментираме лего модела, а не дали има феминизъм или нещо друго. Всички днешно време гледат да са политически коректни. На мен много ми харесва този модел и мисля да го закупя когато излезе. Имам първия- НЕНОРМАЛНО як е. Сега събирам пари и за централата им, но 350 евро ми е малко трудно да закътам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Февруари 10, 2016 Автор Share Отговорено Февруари 10, 2016 Пълният комплект. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Февруари 10, 2016 Share Отговорено Февруари 10, 2016 Колата много ми напомня за "Волга". Или по-скоро "Чайка", тя е по-голяма и луксозна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts