Jump to content

75828 Ghostbusters Ecto-2

mnachev

Recommended Posts

Попаднах на това преди малко. Леле какви са тези мадами :)

Първата дума която ми изниква в съзнанието е Girl Power :))) узорпираха и Ghostbusters.

До колкото разбрах е по тематиката на излизащ нов филм.

Страничните стикери стоят доста добре. Не одобрявам само стикерите за задните стопове (този подход ми стои евтин и елементарен)

75828_car2.jpg

75828_car5.jpg75828_car7.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъпотията, наречена "феминизъм" не познава граници. И Ghostbusters развалиха. Хубаво, че не съм им фен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М да, напоследък думите феминизъм и расизъм станаха доста "вървежни".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То нали се сещате, че на жените, които си правят всичко, са интелигентни, можещи, про-активни, не им трябва 'феминизъм' :) . Повече жени в лего сетове - да, защо не. Повече жени да са дизайнери на ЛЕГО - супер. Ама... политическата коректност в ЛЕГО сетове рядко се е получавала през годините. Този сет просто изглежда странно, все едно е направен напук на 4-мата мъже в оригинала, а може и самия франчайз да са развалили.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не знам дали точно заради феминизма са избрали този път всички да са жени но според мен така е по интересно и обратното-ако в оригинала всички бяха жени и сега да бяха мъже пак щеше да е по-интересно.Аз смятам да си купя сета ако не е много скъп тъй като минифигурките са чудесни и има части които много ми харесват :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направено е с жени, защото новата версия на филма е с изцяло женски кастинг. Мисля, че трябва да коментираме лего модела, а не дали има феминизъм или нещо друго. Всички днешно време гледат да са политически коректни.

На мен много ми харесва този модел и мисля да го закупя когато излезе. Имам първия- НЕНОРМАЛНО як е. Сега събирам пари и за централата им, но 350 евро ми е малко трудно да закътам :mf_joy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата много ми напомня за "Волга". Или по-скоро "Чайка", тя е по-голяма и луксозна :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове