Jump to content
  • 0

Въпроси за управлението на форума

mrcastle

Въпрос

Така първо искам да отбележа, че има много изчерпали се теми, които не се заключват и тн. И затова се чудя зелените ли сте модераторите? Кои цветове имат права и какво се случи с legohead - не съм го виждал отдавна, MetroID и Ася - много години...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

16 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 2
преди 6 минути, mrcastle написа:

Така първо искам да отбележа, че има много изчерпали се теми, които не се заключват и тн.

Аз съм против заключването на някоя тема, само защото отдавна не е писано в нея или поне за момента изглежда изчерпана. Може пък след време да се появи нещо, някой човек да има да каже нещо по въпроса и т.н.

• Харесвам 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1
Преди 2 часа, mrcastle написа:

Не става дума за този тип теми, а тези в обявите има доста теми, iкоито обявих като приключени. 

Напиши в тези, които смяташ, че са приключили "за архив" и ще бъдат пратени там за да не се мотат в главния раздел. 

За хората за които питаш може да ги тагне с @ и ако го видят може да ти отговорят или им пиши на лично. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1

С времето, хората си сменят интереси, приоритети, обкръжение ако искаш даже :)

Тези със зеленото са членове на клуба, под снимката можеш да видиш в зелено LUG Member.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1
Преди 1 час, mrcastle написа:

Ами аз си го пиша редовно в продавам ви трябва само последната тема както и в търся части.

Ами на последните ти теми няма нищо такова. Имаш "запазени", "ок" и тн. Няма как да знаем, че всичко е приключило от тези коментари. Пусни по един нов коментар във всяка тема, която не искаш да я има в главния раздел и ще ги махна. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Не става дума за този тип теми, а тези в обявите има доста теми, iкоито обявих като приключени. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Ами аз си го пиша редовно в продавам ви трябва само последната тема както и в търся части.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 0

В търся писах приключени във новата тема в продавам писах, че всички стари теми са за махане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Хората с щитче до аватара са сегашните модератори на форума, най-общо казано. Legohead се "пенсионира", както сам каза в редица теми. Боби и Ася не участват активно в клуба от години, затова не си ги виждал във форума. Може би си го четат от интерес, нямам идея.

В темите, които са мои и са за заключване, си пиша точно това, и модератор ги заключва. Препоръчвам ти така да постъпиш.

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Писах във всички теми, които искам да се махнат в търся и в продавам. Но освед да ги заключите е добре и да ги архивирате заедно с още няколко теми назад. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 0

Все пак още не ми е ясно кой е най-главния тук сега? Кои се водят администратори тези в червен цвят?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 0

E тази роля я нямаше преди сега я направихте. И ти не беше в нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 0
Преди 21 часа, Duh5 написа:

image.jpeg.a05629bdb6228e882a46993991af332a.jpeg

Просто страхотно е, че се разпознаваш в сомалийския пират.

• Харесвам 1
  • Хахаха 4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 0
Преди 3 часа, Knifebane написа:

Просто страхотно е, че се разпознаваш в сомалийския пират.

Това е Оги след дълга почивка на море, хванал якият тен :D

• Хахаха 2
  • Ехааааа 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Създай нов...