Jump to content

Питане отностно продажба на сетове

DeMonica

Recommended Posts

Здравейте, поради промяна в менталния ми статус (нищо притеснително, просто в момента легото ми опротивя) и смяна на приоритетите, искам да продам голяма част от колекцията си. Наред с това, бих искал да избегна наприятни случки като предишния път, защото в крайна сметка искам да остана в добри отношения с Вас и накрая всички да са доволни. 

Почти всички сетове, с които съм решил да се раделя, са разглобени и ще ми е нужно известно време да ги сглобя и снимам. Въпреки това, смятам да положа максимални усилия това да се се случи в най-скоро време.

Затова бих искал да помоля за разрешение да публикувам тема с всички тях и постепенно (надявам се в рамките на следващите месец - два) да добавям към тях снимки, актуално състояние и цена. 

Междувремено ако някой хареса нещо, ще му дам приоритет и отговор колкото се може по-скоро.

• Шокиран 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам за това твое решение :(
Може би не е късно да размислиш. Ако не го направиш, то моля пиши на лична какви влакове имаш и дали и на каква цена си решил да ги продадеш

Още веднъж помисли

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жалко!

Аз ли пропускам нещо, не виждам списък с това което продаваш.

Бриксета ли да се гледа?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се, може би е прозвучало по-депресиращо, отколкото е всъщност :)

Просто имам твърде много неща, които си стоят и няма да използвам в проектите си. 

преди 10 минути, COBATA написа:

Жалко!

Аз ли пропускам нещо, не виждам списък с това което продаваш.

Така е, защото първо исках да се допитам дали ще е ок да пусна списък без снимки и цени (на първо време). Знам, че не е съвсем по правилата, а не искам да се стават брожения. Сега съм в пацифистко настроение :)

• Харесвам 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

И аз съжалявам, че се решил да се разделяш с част от нещата си! Май всички тук имаме доста голям проблем с пространството и с нещото наречено: "лего, което си седи".

Пусни си тема, не виждам, какво те притеснява и за какво искаш разрешение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок, благодаря. Можете да изтриете темата, сега ще бягам на работаи по някое време днес ще пусна нова със списъка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега всички ще тръпнат и ще стоят в очакване за пускане на списъка :lol::lol::lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• mamun locked this тема
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...