DeMonica Публикувано Октомври 5, 2022 Share Публикувано Октомври 5, 2022 Здравейте, поради промяна в менталния ми статус (нищо притеснително, просто в момента легото ми опротивя) и смяна на приоритетите, искам да продам голяма част от колекцията си. Наред с това, бих искал да избегна наприятни случки като предишния път, защото в крайна сметка искам да остана в добри отношения с Вас и накрая всички да са доволни. Почти всички сетове, с които съм решил да се раделя, са разглобени и ще ми е нужно известно време да ги сглобя и снимам. Въпреки това, смятам да положа максимални усилия това да се се случи в най-скоро време. Затова бих искал да помоля за разрешение да публикувам тема с всички тях и постепенно (надявам се в рамките на следващите месец - два) да добавям към тях снимки, актуално състояние и цена. Междувремено ако някой хареса нещо, ще му дам приоритет и отговор колкото се може по-скоро. 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 5, 2022 Share Отговорено Октомври 5, 2022 Съжалявам за това твое решение Може би не е късно да размислиш. Ако не го направиш, то моля пиши на лична какви влакове имаш и дали и на каква цена си решил да ги продадеш Още веднъж помисли Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
COBATA Отговорено Октомври 5, 2022 Share Отговорено Октомври 5, 2022 Жалко! Аз ли пропускам нещо, не виждам списък с това което продаваш. Бриксета ли да се гледа? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Октомври 5, 2022 Автор Share Отговорено Октомври 5, 2022 Извинявам се, може би е прозвучало по-депресиращо, отколкото е всъщност Просто имам твърде много неща, които си стоят и няма да използвам в проектите си. преди 10 минути, COBATA написа: Жалко! Аз ли пропускам нещо, не виждам списък с това което продаваш. Така е, защото първо исках да се допитам дали ще е ок да пусна списък без снимки и цени (на първо време). Знам, че не е съвсем по правилата, а не искам да се стават брожения. Сега съм в пацифистко настроение 1 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Октомври 5, 2022 Share Отговорено Октомври 5, 2022 Здравей, И аз съжалявам, че се решил да се разделяш с част от нещата си! Май всички тук имаме доста голям проблем с пространството и с нещото наречено: "лего, което си седи". Пусни си тема, не виждам, какво те притеснява и за какво искаш разрешение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeMonica Отговорено Октомври 5, 2022 Автор Share Отговорено Октомври 5, 2022 Ок, благодаря. Можете да изтриете темата, сега ще бягам на работаи по някое време днес ще пусна нова със списъка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Октомври 5, 2022 Share Отговорено Октомври 5, 2022 Сега всички ще тръпнат и ще стоят в очакване за пускане на списъка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts