Stormfury Публикувано Октомври 9, 2022 Share Публикувано Октомври 9, 2022 Да се преброим https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dzFT_8sQO0_3Ohe_3nXpmcJXm9mr4gYdTtYA3D8hZ3s/edit#gid=399870764 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Октомври 9, 2022 Share Отговорено Октомври 9, 2022 За тази среща ще трябва да се дават предложения не само за хапване и пийване в заведение, но и за афтър парти барчета :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 9, 2022 Автор Share Отговорено Октомври 9, 2022 преди 3 минути, LUIDGY написа: За тази среща ще трябва да се дават предложения не само за хапване и пийване в заведение, но и за афтър парти барчета :) Като за начало започни да се отбелязваш в таз таблица, пък другото ще го мислим Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Октомври 9, 2022 Share Отговорено Октомври 9, 2022 преди 19 минути, Stormfury написа: Като за начало започни да се отбелязваш в таз таблица, пък другото ще го мислим Е от миналия месец съм започнал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 10, 2022 Share Отговорено Октомври 10, 2022 Пак трябва да се мисли концепция за заведението. Хареса ли ви бирарията миналия път? Никой нищо не казва..., а вашето мнение е важно за мен. С цел подобряване на обслужването, разбира се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Октомври 10, 2022 Share Отговорено Октомври 10, 2022 преди 31 минути, Knifebane написа: Пак трябва да се мисли концепция за заведението. Хареса ли ви бирарията миналия път? Никой нищо не казва..., а вашето мнение е важно за мен. С цел подобряване на обслужването, разбира се. На мен където и да сме били досега си ме кефи, все пак компанията прави заведението хубаво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Октомври 10, 2022 Share Отговорено Октомври 10, 2022 Окей беше. Дайте да я направим тази среща около моя район един път поне, уважително моля. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 10, 2022 Share Отговорено Октомври 10, 2022 преди 10 минути, Schmendrick написа: Окей беше. Дайте да я направим тази среща около моя район един път поне, уважително моля. Котилото ? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 10, 2022 Share Отговорено Октомври 10, 2022 преди 44 минути, LUIDGY написа: На мен където и да сме били досега си ме кефи, все пак компанията прави заведението хубаво Поласкан съм, но не ми помага. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 10, 2022 Share Отговорено Октомври 10, 2022 преди 18 минути, Schmendrick написа: Окей беше. Дайте да я направим тази среща около моя район един път поне, уважително моля. Кой район? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Октомври 10, 2022 Share Отговорено Октомври 10, 2022 Преди 3 часа, Knifebane написа: Кой район? Бояна/Драгалевци 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Октомври 10, 2022 Share Отговорено Октомври 10, 2022 Ресторант "Западен парк" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 10, 2022 Share Отговорено Октомври 10, 2022 Преди 2 часа, Schmendrick написа: Бояна/Драгалевци Мога да работя с това, да. Стига да няма резерви. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Октомври 11, 2022 Share Отговорено Октомври 11, 2022 Сещам за "Чичовци", "Пицарията на Лео", "Под метлите", примерно. Не са лоши заведения. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Октомври 11, 2022 Share Отговорено Октомври 11, 2022 А, и този ми го препоръчваха наскоро, че бил хубав - Италиански ресторант "La Casetta Ristorante". 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 11, 2022 Share Отговорено Октомври 11, 2022 Преди 4 часа, Schmendrick написа: А, и този ми го препоръчваха наскоро, че бил хубав - Италиански ресторант "La Casetta Ristorante". Да, хубав е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 11, 2022 Автор Share Отговорено Октомври 11, 2022 Последната бирария на мен лично ми хареса! Останах доволен и от хапването, а и ракията беше от Старосел и беше много блага Относно следващата среща да е в Бояна/Драгалевци, аз лично нямам претенции. Сигурен съм, че @Knifebaneзнае кои са приятните заведения в района 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 11, 2022 Share Отговорено Октомври 11, 2022 и аз нямам претенции Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 16, 2022 Автор Share Отговорено Октомври 16, 2022 Клубната среща ще се проведе на 21.10.2022 г. (петък). Остава само да финализираме мястото. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Октомври 17, 2022 Share Отговорено Октомври 17, 2022 Аз нямам конкретни предложения за място и претенции, но ако е както говорихме по-горе в района на драгалевци-бояна, хората който живеят в близост да казват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 17, 2022 Share Отговорено Октомври 17, 2022 1. Котилото - https://www.kotiloto.com/, 2. Perfetto - http://www.perfettobg.com/, Добър ден, това са моите предложения, съвместими с предполагаемите потребности на клуба спрямо типа място за среща. В Чичовци последно се карах с обслужването, Лео развали храната и наду цените, La Casetta няма да се хареса на много от евентуалните присъстващи, Cinecitta е Лео x10. Приемам и други ваши предложения, като само искам да отбележа, че още не съм на 100% сигурен за присъствието ми, тъй като тази седмица конституираме. Поздрави! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 17, 2022 Share Отговорено Октомври 17, 2022 аз съм за котилото, но е за феновете на дюлевата ракия. бири не знам колко и какви има Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Октомври 17, 2022 Share Отговорено Октомври 17, 2022 Където желае мнозинството. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Октомври 17, 2022 Share Отговорено Октомври 17, 2022 И аз ще гласувам за кутилото и ставаме двама за дюлевата ракия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
neelton Отговорено Октомври 17, 2022 Share Отговорено Октомври 17, 2022 Петък вечер трябва да се запази от по-рано маса... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts