Jump to content

Клубна среща - Октомври 2022

Stormfury

Recommended Posts

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тази среща ще трябва да се дават предложения не само за хапване и пийване в заведение, но и за афтър парти барчета ::) :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, LUIDGY написа:

За тази среща ще трябва да се дават предложения не само за хапване и пийване в заведение, но и за афтър парти барчета ::) :) 

Като за начало започни да се отбелязваш в таз таблица, пък другото ще го мислим :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Stormfury написа:

Като за начало започни да се отбелязваш в таз таблица, пък другото ще го мислим :P

Е от миналия месец съм започнал :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак трябва да се мисли концепция за заведението. Хареса ли ви бирарията миналия път? Никой нищо не казва..., а вашето мнение е важно за мен. С цел подобряване на обслужването, разбира се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Knifebane написа:

Пак трябва да се мисли концепция за заведението. Хареса ли ви бирарията миналия път? Никой нищо не казва..., а вашето мнение е важно за мен. С цел подобряване на обслужването, разбира се.

На мен където и да сме били досега си ме кефи, все пак компанията прави заведението хубаво :D:D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Окей беше. Дайте да я направим тази среща около моя район един път поне, уважително моля. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Schmendrick написа:

Окей беше. Дайте да я направим тази среща около моя район един път поне, уважително моля. :D

Котилото ;) ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, LUIDGY написа:

На мен където и да сме били досега си ме кефи, все пак компанията прави заведението хубаво :D:D:D

Поласкан съм, но не ми помага. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Schmendrick написа:

Кой район? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, Knifebane написа:

Кой район? 

Бояна/Драгалевци :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ресторант "Западен парк" 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, Schmendrick написа:

Бояна/Драгалевци :D

Мога да работя с това, да. Стига да няма резерви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сещам за "Чичовци", "Пицарията на Лео", "Под метлите", примерно.  :) Не са лоши заведения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А, и този ми го препоръчваха наскоро, че бил хубав - Италиански ресторант "La Casetta Ristorante".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 4 часа, Schmendrick написа:

А, и този ми го препоръчваха наскоро, че бил хубав - Италиански ресторант "La Casetta Ristorante".

Да, хубав е. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последната бирария на мен лично ми хареса! Останах доволен и от хапването, а и ракията беше от Старосел и беше много блага :)

Относно следващата среща да е в Бояна/Драгалевци, аз лично нямам претенции. Сигурен съм, че @Knifebaneзнае кои са приятните заведения в района :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клубната среща ще се проведе на 21.10.2022 г. (петък). Остава само да финализираме мястото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз нямам конкретни предложения за място и претенции, но ако е както говорихме по-горе в района на драгалевци-бояна, хората който живеят в близост да казват :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Котилото - https://www.kotiloto.com/,

2. Perfetto - http://www.perfettobg.com/,

Добър ден, това са моите предложения, съвместими с предполагаемите потребности на клуба спрямо типа място за среща.

В Чичовци последно се карах с обслужването, Лео развали храната и наду цените, La Casetta няма да се хареса на много от евентуалните присъстващи, Cinecitta е Лео x10.

Приемам и други ваши предложения, като само искам да отбележа, че още не съм на 100% сигурен за присъствието ми, тъй като тази седмица конституираме.

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Където желае мнозинството. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще гласувам за кутилото и ставаме двама за дюлевата ракия :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Петък вечер трябва да се запази от по-рано маса...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове