Knifebane Отговорено Октомври 18, 2022 Share Отговорено Октомври 18, 2022 Преди 9 часа, neelton написа: Петък вечер трябва да се запази от по-рано маса... Без страдателен залог, моля. 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 19, 2022 Share Отговорено Октомври 19, 2022 @Schmendrickще запазиш ли в някоя кръчма ? Ти си знаеш района Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 20, 2022 Share Отговорено Октомври 20, 2022 @Schmendrickти ли запазваш, или аз последно, за да не дублираме? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Октомври 20, 2022 Share Отговорено Октомври 20, 2022 Съжалявам за късния отговор, вчера си легнах по-рано. Имам лоши новини, а именно, че съм с Ковид, така че няма да мога да ви видя утре. Което е просто "прекрасно", имайки предвид, че се навихте да сте около моя регион. Много ме е яд, но няма какво да направя - приятно прекарване утре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Октомври 20, 2022 Автор Share Отговорено Октомври 20, 2022 Да се оправяш бързо! Ние в такъв случай, ще си изберем друга локация. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 20, 2022 Share Отговорено Октомври 20, 2022 Да предложа на вашето внимание https://schnitzel-haus.org/ ? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Октомври 20, 2022 Share Отговорено Октомври 20, 2022 преди 22 минути, 3dwarman написа: Да предложа на вашето внимание https://schnitzel-haus.org/ ? А нещо по в центъра неутрално или ще са всяка среща в голяма близост до някой конкретно ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 20, 2022 Share Отговорено Октомври 20, 2022 Аз предлагам, когато се разберем за локация, който я е предложил просто да запази. ОК съм с предложението на Камен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 20, 2022 Share Отговорено Октомври 20, 2022 Ами значи ще ядем щницели - @3dwarman да запазва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Октомври 20, 2022 Share Отговорено Октомври 20, 2022 Супер е, сега гледаш менюто и си има и постнички работи, че ме наплашихте само с тези коментари за шницели Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAGPID Отговорено Октомври 21, 2022 Share Отговорено Октомври 21, 2022 Шницела ли остава последно, Бинев? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 21, 2022 Share Отговорено Октомври 21, 2022 За съжаление там няма места за толкова много хора за днес, така че няма да е там. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Октомври 21, 2022 Share Отговорено Октомври 21, 2022 Запазено е ресторант Бакович на ул. 6ти Септември за 19:30 на името на Камен Бинев. https://center.bankovich.bg/contacts Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 21, 2022 Share Отговорено Октомври 21, 2022 Преди 1 час, 3dwarman написа: Запазено е ресторант Бакович на ул. 6ти Септември за 19:30 на името на Камен Бинев. https://center.bankovich.bg/contacts Сърдечно благодаря, аз все още съм на кантар заради работата, ще видим какво ще стане... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 21, 2022 Share Отговорено Октомври 21, 2022 преди 49 минути, Knifebane написа: Сърдечно благодаря, аз все още съм на кантар заради работата, ще видим какво ще стане... Е па какво да се случи, Ще изпишете вежди ! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Октомври 21, 2022 Share Отговорено Октомври 21, 2022 Преди 3 часа, 3dwarman написа: Запазено е ресторант Бакович на ул. 6ти Септември за 19:30 на името на Камен Бинев. https://center.bankovich.bg/contacts Ха, като свърши ме с вечерята леко в ляво и дежавю, озоваваме се в барчето където миналия път излизахме. Дали има някакъв скрит замисъл в резервацията не знам . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 21, 2022 Share Отговорено Октомври 21, 2022 Здравейте, поради работна заетост няма да успея да присъствам тази вечер. Извинявам се и желая приятно изкарване! Ноември ще се присъединя, ако епидемичната обстановка позволи. Поздрави! 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Октомври 22, 2022 Share Отговорено Октомври 22, 2022 Супер си изкарахме. От мен две снимки-малко, но от сърце 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Duh5 Отговорено Октомври 22, 2022 Share Отговорено Октомври 22, 2022 Оооо барчееее!!!! 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 22, 2022 Share Отговорено Октомври 22, 2022 Познай, кой не се вижда на снимката 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts