mnachev Публикувано Февруари 10, 2016 Share Публикувано Февруари 10, 2016 Доста раздвижен сет. Има много екшън в него Дори мисля, че това е най-екшън лицензираната сцена произвеждана от лего... Бой, каскади, катастрофи, летящи мрежи... Много герои... Какво мислите? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sensimasensi Отговорено Февруари 10, 2016 Share Отговорено Февруари 10, 2016 Доста як, макар че аз сетовете ги обръщам в MOCs. Сглобявам и след ден два е разглобен за следващ проект. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 10, 2016 Share Отговорено Февруари 10, 2016 Ехеее, много як сет! Струва ми се че преди доста години е имало подобен комплект със сцена на този мост. Доста е детски като цяло, но точно с това радва окото И да - фигурките са супер много! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Февруари 10, 2016 Share Отговорено Февруари 10, 2016 Толкова го хвалиха този сет, бил невероятен, мен нещо не може да ме грабне, да кажа "този трябва да го имам" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 10, 2016 Share Отговорено Февруари 10, 2016 Бих се сдържал от коментар докато не пуснат Designer Video поне. Но да, не очаквам да ме впечатли колкото новия Batcave Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Февруари 10, 2016 Share Отговорено Февруари 10, 2016 Мислиш ли, че изобщо ще има Designer Video за това? В мисъл не изглежда толкова голям и специален сет. Сет като сет. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Февруари 10, 2016 Share Отговорено Февруари 10, 2016 Екшън е, но детски екшън, малко като тези сетове от серията ми изглежда, които са по-минималистични откъм замисъл (http://brickset.com/sets/list-6206). Има добра селекция от минифигурки, спрямо анимираните епизоди. Може да има хубави части. Не ме грабва като цяло. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Февруари 11, 2016 Share Отговорено Февруари 11, 2016 На пръв поглед не грабва, но най-вероятно ще го взема заради Scarlet Spider и другите фигурки и тогава ще видим как ще е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts