Jump to content

75098 - Assault on Hoth™

mnachev

Recommended Posts

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много разочароващ миш-маш е този сет. Една пропиляна възможност да се направи голяма и хубава база, както си е във филма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

съгласен съм.

Предвид, че успяха да направят Ghostbusters сет с такъв размер, е малко смешно че не са се опитали да постигнат същото и в този случай.

А освен това, както знаем Стар Уорс е доста по-популарно от Ghostbusters

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много разочароващ миш-маш е този сет. Една пропиляна възможност да се направи голяма и хубава база, както си е във филма.

И аз си мисля същото, като видя само тази врата и в този и в предишните сетове.

Но все се боя да го изкажа на глас във форума. :)

Винаги съм си представял базата доста по-завършена и цялостна, а не само с отделни ключове елементи (извадки)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би нямат достатъчно "бюджет" за тази година за по-голям сет. Имам предвид, че маркетинга им сигурно задава по някакъв начин колко да е общата сума на цените на всички SW сетове пуснати през годината, защото феновете имат определен бюджет и ако пуснат твърде много сетове(на голяма обща стойност) ще имат повече увеличение на производствените разходи и отколкото на приходите. Това са си мои разсъждения, но ако аз управлявах токова голяма компания със сигурност бих направил проучване колко пари на година биха харчили клиентите ми за продукта, който предлагам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е UCS сет, а не детски сет, в който се гони добро playability. И е във високата ценова категория.

Тоест, крайният вариант е непростимо разочарование, няма единство, разпокъсани малки сценки, пещерата с вампата пък какво прави тук, във филма тя се намира на съвсем друго място, много далеч от базата. Изобщо... fail.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е UCS сет, а не детски сет

Много добре аргументирано. Не бих намерил по-точни думи защо комплектът разочарова

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да, фейл отвсякъде. Тия двамата дизайнери са за уволнение. Пък и кой им е одобрил сета изобщо, няма ли контрол на качеството там?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

12716043_10208292584690780_853076084742016369_o.jpg

Напълно съм съгласен с тези два коментара. Напоследък доста неща в Стар Уорс темата Лего изкараха по супер мързелив начин, без да им пука, без логика. За мен това е доста необяснимо. От чисто любопитство се чудя дали ръководството кара дизайнерите да правят това, за да им плаща по-малко, правят си някакъв вид странен експеримент с оценка на супер запалените Стар Уорс фенове и това до колко ще се купуват даже и да не изкарат нищо интересно или някаква друга причина има!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове