mrcastle Публикувано Октомври 25, 2022 Share Публикувано Октомври 25, 2022 Бях вдъхновен от новия сет тази година и за 100 лв си направих тази малка джага 3 на 3. Посредата виждате купата и мястото за отбелязване на головете. Самите точки седят отстрани в кутийка. Вратар и два обикновени играча в екипи жълто-черно и червено-черно. Движението позволява достигане на всяка точка. Но както и в истинска джага има тук там някое място, където може да забие и да е недостижимо топчето. На клипа ще видите в действие джагата имайте предвид, че с една ръка е трудно все пак трябват си двама затова и нямах късмет с вкарването на гол. https://www.videoclip.bg/watch/1572002_lego-dzhaga-sobstveno-tvorenie 7 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Октомври 25, 2022 Share Отговорено Октомври 25, 2022 Ехеее много ми хареса. супер идея. Поздравления 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Октомври 25, 2022 Share Отговорено Октомври 25, 2022 Има много смисъл в един малък мащаб и по-минималистичен дизайн. Поздравления за построеното! :) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Октомври 25, 2022 Автор Share Отговорено Октомври 25, 2022 Благодаря! Точно затова мислех като го строих на мен не ми трябва някаква гиганска и скъпа джага. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Октомври 25, 2022 Share Отговорено Октомври 25, 2022 Получило се е много добре. Браво! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LUIDGY Отговорено Октомври 25, 2022 Share Отговорено Октомври 25, 2022 Построил си го уникално, много ми хареса. Поздравления 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Октомври 25, 2022 Share Отговорено Октомври 25, 2022 Пробвал ли си да сложиш 2 допълнителни играча до вратаря, както е на lego ideas версията? Струва ми се това ще даде възможност да се изкарва топчето от ъгъла. Алтернативно пробвай да сложиш скосени части в ъглите. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Октомври 26, 2022 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2022 (Редактирано) Да пробвах с три играча тогава топчето влиза по лесно, но ми се вижда по оригинално само с един, а и го направих така, че да стига до ъглите. Смисъл с 3 играча движението става много минимално. Да мислих за скосени също. Поръчах части за корекция на центъра обаче. 3 играча ще бъде като вратаря направено. Отделно от това ако направя втора джага същата някой би ли си поръчал? Съответно ще може и да направи корекции ако открие по-добри възможности. Редактирано Октомври 26, 2022 от mrcastle Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrcastle Отговорено Октомври 26, 2022 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2022 Ето го и подобрението на централните играчи. Те сега са 3 на брой целта е оеднаквяване с подредбата на вратарите, но също и запълване на пространствата. Eто го и клипа: https://www.videoclip.bg/watch/1572435_lego-mini-dzhaga-podobreniya-na-centralnite-igrachi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts