Jump to content

Как се запалихте по LEGO?


Vaims

Recommended Posts

Сетих се за това изведнъж докато се рових в моята стая и открих старото си лего преди 2-3 години и почнах да се занимавам с него известно време.После почнах да гледам другите сетове по улиците и да си купувам от тях!!!А вие как се зарибихте по легото? :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подариха ми един сет като бях на 4 и много ми хареса. Почнах да си купувам още и още и така до днес.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото си спомням ми подариха няколко Лего сета, които видях от едно списание(мноооооооого малък бях). След това баба ми взе и няколко други Легота (първите ми Бионикъли) и от там се започна всичко... А след като започнах да взимам каталози стана още по-зле за джобовете на семейството ми ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Моята либов към Lego-то се зароди в далечната 1992-а година, все още си спомням как клечах под масата в стаята ми с каталога от същата година и си мечтаех за 6346 .Все още не съм осъществил тази детска мечна, но се надявам някой ден да попадне в ръцете ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Аз по темата не мога много да кажа освен че откакто се помня съм фен на Lego.Преди години открих и първия лего сет който съм получавал........дрънкалка Duplo

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...дрънкалка Duplo

Хехе, някой значи наистина от съвсем малки са почнали с ЛЕГО. Преди време Дупло хич нямаше наоколо. Иначе моят първи сблъсък с ЛЕГО беше през 1989г, с ей тоз горд представител на bluecoats:

6245-1.jpg

 

В стария форум Катето от Robopartans беше пуснала точно такава тема и тогава се разлетяха едни спомени... :lol: Първи сетове, мечтани комплекти и т.н... Та да вземем да повторим упражнението освен? Например сега се сетих, че много дълги години любимият ми сет беше 6543 и много си мечтаех за него:

6543-1.jpg

 

...а сега като го гледам, ми е силно 'meh'. Определено не бих си и помислил вече да го търся, камо ли да го купувам. Всъщност единственият стар сет, който все още наистина ми пълни душичката като едно време, е Airport Shuttle.

6399-1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...
  • 8 months later...

В детската градина си разменяхме играчки понякога и един ден едно дете донесе някво Лего и ми го даде за една вечер. Аз имах още Лего от сестра ми и много си играх . Бил съм на 4 години някъде. После почнах да си купувам още и така :mf_joy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един ден в училище най-добрия ми приятел донесе малко лего и тогава и аз се зарибих.Още същата нощ си изрових старите легота(като малък не се интересувах от лего)които баба ми беше донесла от Чехия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарежда...
×
×
  • Създай нов...