Vaims Публикувано Август 18, 2010 Share Публикувано Август 18, 2010 Сетих се за това изведнъж докато се рових в моята стая и открих старото си лего преди 2-3 години и почнах да се занимавам с него известно време.После почнах да гледам другите сетове по улиците и да си купувам от тях!!!А вие как се зарибихте по легото? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 24, 2010 Share Отговорено Август 24, 2010 Подариха ми един сет като бях на 4 и много ми хареса. Почнах да си купувам още и още и така до днес. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Август 25, 2010 Share Отговорено Август 25, 2010 Доколкото си спомням ми подариха няколко Лего сета, които видях от едно списание(мноооооооого малък бях). След това баба ми взе и няколко други Легота (първите ми Бионикъли) и от там се започна всичко... А след като започнах да взимам каталози стана още по-зле за джобовете на семейството ми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Morpheus Отговорено Септември 11, 2010 Share Отговорено Септември 11, 2010 Моята либов към Lego-то се зароди в далечната 1992-а година, все още си спомням как клечах под масата в стаята ми с каталога от същата година и си мечтаех за 6346 .Все още не съм осъществил тази детска мечна, но се надявам някой ден да попадне в ръцете ми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rado Отговорено Септември 21, 2010 Share Отговорено Септември 21, 2010 Аз по темата не мога много да кажа освен че откакто се помня съм фен на Lego.Преди години открих и първия лего сет който съм получавал........дрънкалка Duplo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MetroiD Отговорено Септември 21, 2010 Share Отговорено Септември 21, 2010 ...дрънкалка Duplo Хехе, някой значи наистина от съвсем малки са почнали с ЛЕГО. Преди време Дупло хич нямаше наоколо. Иначе моят първи сблъсък с ЛЕГО беше през 1989г, с ей тоз горд представител на bluecoats: В стария форум Катето от Robopartans беше пуснала точно такава тема и тогава се разлетяха едни спомени... Първи сетове, мечтани комплекти и т.н... Та да вземем да повторим упражнението освен? Например сега се сетих, че много дълги години любимият ми сет беше 6543 и много си мечтаех за него: ...а сега като го гледам, ми е силно 'meh'. Определено не бих си и помислил вече да го търся, камо ли да го купувам. Всъщност единственият стар сет, който все още наистина ми пълни душичката като едно време, е Airport Shuttle. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vaskoko Отговорено Декември 26, 2010 Share Отговорено Декември 26, 2010 Като бях малък леля ми взе един оргинален сет ,зарибих се и до един месец купувах само ментаци Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oksev Отговорено Август 27, 2011 Share Отговорено Август 27, 2011 В детската градина си разменяхме играчки понякога и един ден едно дете донесе някво Лего и ми го даде за една вечер. Аз имах още Лего от сестра ми и много си играх . Бил съм на 4 години някъде. После почнах да си купувам още и така Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legofil Отговорено Август 31, 2011 Share Отговорено Август 31, 2011 Един ден в училище най-добрия ми приятел донесе малко лего и тогава и аз се зарибих.Още същата нощ си изрових старите легота(като малък не се интересувах от лего)които баба ми беше донесла от Чехия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts