legohead Публикувано Февруари 16, 2016 Share Публикувано Февруари 16, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=uSzq3hMTrXg http://www.youtube.com/watch?v=lYXgh8icoG8 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Antonio Отговорено Февруари 17, 2016 Share Отговорено Февруари 17, 2016 Изглежда супер!Това което осветяват подиума ли ще бъде? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Февруари 17, 2016 Share Отговорено Февруари 17, 2016 Много яко се е получило!!! Костенурката да не се излежава ами да се захваща за работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 17, 2016 Автор Share Отговорено Февруари 17, 2016 Мерси! Да, където е костенурката е подиума. Почнах от арматурата на сцената и задвижването на прожекторите. Доволен съм колко плавно се получи мърдането на насочените светлини. Следващата ми работа е да боядисам моста в сиво. След това почвам декори, покрив в-у арматурата допълнителни прожектори, тонколони и др. детайли и тн. Имам идея и за публиката, ще пробвам дали ще се получи това което си мисля да направя. Завършения модел ще стане някъде 4 бейсплейта. Дано ми стигнат частите ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Knifebane Отговорено Февруари 17, 2016 Share Отговорено Февруари 17, 2016 Много добре става! Харесва ми как си използвал моста. Аз се чудих за какво ти е... Мърдащите светлини са много атрактивни! Чакам ъпдейти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 8, 2016 Автор Share Отговорено Април 8, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=jUsWw34u4R0 Боядисах я пущината най-накрая! Добавих и нов механизъм за Hype-ване на публиката! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Април 8, 2016 Share Отговорено Април 8, 2016 Сего остава само да кажеш коя ще е подгряващата група и на кои ще е концерта ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Април 8, 2016 Автор Share Отговорено Април 8, 2016 на група "Пластмасови глави" предполагам ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jonsnow27 Отговорено Февруари 4, 2018 Share Отговорено Февруари 4, 2018 Уникално, би седяло чудесно във град. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Февруари 4, 2018 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2018 Мерси, но нямам планове да го довършвам скоро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jonsnow27 Отговорено Февруари 5, 2018 Share Отговорено Февруари 5, 2018 Жалко, би изглеждало много добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts