gibona Публикувано Ноември 1, 2022 Share Публикувано Ноември 1, 2022 Някой събира ли и разменя ли въпросните фигурки? Имам няколко повтарящи се вече и търся за размяна. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
minichamps Отговорено Ноември 1, 2022 Share Отговорено Ноември 1, 2022 Ако ги продаваш ще ги взема Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Ноември 3, 2022 Автор Share Отговорено Ноември 3, 2022 (Редактирано) Останаха ми още 2 да събера, имам следните за размяна: Част от тях са used, like new, другите са неразопаковани Редактирано Ноември 3, 2022 от gibona Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Ноември 6, 2022 Автор Share Отговорено Ноември 6, 2022 Вече търся само едно: Тези ги разменям или продавам: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibona Отговорено Ноември 8, 2022 Автор Share Отговорено Ноември 8, 2022 Намерени са всичките, повтарящите се ще отидат в голямата тема за продавам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts