Jump to content

DIY Cloth (платна, знамена, дрехи)

UNIVEGA

Recommended Posts

Направих експеримент, за допълнителен комплект платна за Баракудата. За да може хем да се показва с платна, хем да не се рискува увреждане на тези  "безценни части". 

Намерих плат, с почти същата дебелина и структура. Основната разлика е че оцветяването е само от едната страна. На пръв поглед не ми хареса, но се оказа че платната на 21322 са по-тънки, също са с едностранен принт и това ме накара, да завърша. Следващата разлика е, че ивиците червено и бяло са с дебелина 5см, а оригиналните са 2,5см.

Следващото предизвикателство, бяха отворите, с диаметър 5мм, без да се получи разкъсване на плата. 

Въпреки че реално е НЕлего, резултатът е приемлив. 

От тук и въпросите към вас. Смятате ли че е ок, да се показват сетове с подобни алтернативи, предвид цените на истинските плата. (един комплект от 5 платна на старо е към 200лв). Тук излезе 12лв, за кв.м.

PXL_20221125_144227649.jpg

PXL_20221125_144237644.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен лично не ме кефи идеята за нелего, но ако е за публични/масови събития, смятам е тотално ок. 

Редактирано от DOSTIN
Пояснение.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер се е получило! С учудване установих че в алито не се намират за 5 минути търсене готови.. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре изглежда. Получило се е супер, ако теб лично не те дразни мисълта за имитация в сета :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой има интерес - мога да печатам цветно върху синтетични материи (полиестер) и да го режа после машинно в каквато форма е необходимо. Максимален размер на едно парче: 23,5x17cm

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове