neelton Публикувано Декември 2, 2022 Share Публикувано Декември 2, 2022 Все повече информация започва да излиза за предстоящо пускане на нови Lord of the Rings LEGO сетове, което според мен е новина, заслужаваща отделна тема За момента има слухове за предстоящи 4 сета: 3 x Brickheadz и един голям D2C set. За големия слуховете са, че ще е 10316 Rivendell (Лотлориен) - градът на Елронд. Предполагаема цена от 500EUR и release date - март 2023. Брикхедовете се предполага, че ще са следните двойки: 1) 40630: Frodo & Gollum $15 - януари 2023? 2) 40631: Gandalf & The Balrog $20 - януари 2023? 3) Aragorn & Arwen ?? Като голям почитател на труда на Толкин и съпътстващите филми и сетове тръпна в очакване да видя големия сет. Също така ще е много интересно дали след тези сетове ще пуснат и още, в по-регулярен формат. Все пак въпреки не много силния първи сезон на Rings of Power, има достатъчно пари вложени там да има резон в пускането на нови сетове от гледна точка на маркетинг и продажби. Има ли други ентусиасти и фенове? 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Декември 2, 2022 Share Отговорено Декември 2, 2022 Има и още как. Ама ако ще са сетове от сорта на последната ХП вълна и дебилния влак за една торба пари, ще ме прощават. >.< За 500 евро ще трябва да е нещо добре направено, за да си го купя. 2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
neelton Отговорено Декември 2, 2022 Автор Share Отговорено Декември 2, 2022 Съгласен съм, но реално за мен най-важното е да е minifig scale - да не изтърсят някой ... бюст на Саурон например Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Schmendrick Отговорено Декември 2, 2022 Share Отговорено Декември 2, 2022 Съмнява ме да се изцепят като за начало с някакъв микро билд тип "големия замък Хогуортс", но по принцип всичко е възможно да поднесат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
neelton Отговорено Декември 3, 2022 Автор Share Отговорено Декември 3, 2022 Изглеждат леко смотани според мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stormfury Отговорено Декември 3, 2022 Share Отговорено Декември 3, 2022 Като цяло, на мен никога не са ми харесвали brickheadz, тъй че нямах и големи очаквания за тези. За съжаление ми се наложи да си купя няколко DC brickheadz за колекцията, и повечето от тях си стоят още в кутиите неотваряни... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts