Stormfury Публикувано Март 15, 2016 Share Публикувано Март 15, 2016 Все още никой не се е похвалил с Nexo Knight сет, за това ето от мен един малък Кутията отпред и отзад, нищо специално поне според мен Съдържанието, 3 плика с части, 2 колела, книжка с инструкции и стикери. Един куп нови части, някои от тях само като цветове. Основната причина поради която взех сета са фигурките. Още когато ги обявиха, големите брони на рицарите ме впечатлиха, а пък злодея е уникален. Все едно е направен от лава. Разбира се, харесва ми повече без големите ръце които са му сложили. Ето го и в завършен вид. Сета е доста малък, и няма нужда да го снимам на части. Не е кой знае какво, както казах, взех го предимно заради фигурките, но някои от новите части доста ми допаднаха, и съм доволен от покупката си Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Март 15, 2016 Share Отговорено Март 15, 2016 Благодаря за информативното ревю! Беше ми интересно да разгледам новите елементи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
3dwarman Отговорено Март 15, 2016 Share Отговорено Март 15, 2016 Книжката и фигурките наистина изглежда много яки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OneOfAll Отговорено Март 18, 2016 Share Отговорено Март 18, 2016 Много добре изглежда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
UNIVEGA Отговорено Април 2, 2016 Share Отговорено Април 2, 2016 Може би наистина новите "рицарски" брони си заслужават. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts