mrcastle Публикувано Август 19, 2010 Share Публикувано Август 19, 2010 Надявам се някой да напише нещо.kingdoms няма да замести Castle.Свят на магии армии от скелети тролове и др. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 19, 2010 Share Отговорено Август 19, 2010 Не съм съгласен. Kingdoms е много по-добро от Castle. Фигурите, постройките, щитовете и т.н са много по-добри. Е, харесвах Castle, ето сетовете, които имам: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 19, 2010 Share Отговорено Август 19, 2010 По заръка на mrcastle ще кача и неговите сетове тук, че той не знае как, пък и не иска да се научи: Това са. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikku Отговорено Август 19, 2010 Share Отговорено Август 19, 2010 Можете да използвате и Бриксет, за да създадете списък със сетовете, които имате. Примерно, това са сетовете, които имам, и сетовете от серия Castle, които имам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bqlicheren Отговорено Август 23, 2010 Share Отговорено Август 23, 2010 Надявам се отново да се възродят легионите от неживи, водени от могъщия некромант. Нямам нищо против вместо живи, да пуснат костни дракони. Ще почакаме и ще видим. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 24, 2010 Share Отговорено Август 24, 2010 О, ще бъде много яко ако пуснат костни дракони, заедно с костните коне. А под неживи, какво имаш предвид? И off-topic въпрос - Случайно да играеш Heroes? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Август 24, 2010 Share Отговорено Август 24, 2010 Ако Лего започнат да правят сетовете на замъци и рицари повече стил Heroes, тогава ще бъдат доста по-забавни според мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 24, 2010 Share Отговорено Август 24, 2010 Да, ако вземат да направят всичките създания и замъци там, ще бъде велико! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mata Nui Отговорено Август 25, 2010 Share Отговорено Август 25, 2010 Единствения проблем тогава е, че ще трябва да си продам апартамента за някой сет. Бая ще са скъпи замъчетата и ще има да издават сетовете с години. Иначе като модели биха били бая хубави за серия със замъци. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 25, 2010 Share Отговорено Август 25, 2010 Е, така си е, но никой не е казал, че трябва да си ги купиш всичките, нали? А пък и може да ги направят по-малки замъчетата. Или например сет битка на двама герои - но вместо да слагат по сто от всяко създание, може да сложат по едно. И героите ще са минифигурки на коне. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bqlicheren Отговорено Август 30, 2010 Share Отговорено Август 30, 2010 Gosho, под неживи имам предвид точно съществата от фракцията Necropolis от Heroes III и IV. Работата е там, че самата дума Undead както и да се преведе - немъртви или неживи всъщност касае именно същества, които след кончината си са останали в света на живите, без самите те да са точно "живи". Честно да си кажа, голям фен съм именно на тези митологични същества, които нарушават всички природни закони и отказват да останат мъртви след смъртта си. Затова много съжалявам, че серията със скелети на Castle се появи точно в юношеската ми възраст, когато бях позабравил Легото, а когато интересът ми се възроди, те до голяма степен вече се бяха изчерпали. Затова много бих се радвал ако върнат не само скелетите и некроманта, но и пуснат по-масово призраци, вампири и зомбита. Да не забравям и мечтата си - лего костен дракон! П.С. На въпроса ти, да, играя Heroes III и като че ли повече IV (малко странно, защото III е доста по-добра от IV), но отдавна не съм поддържал форма защото ме гонят студентски изпити и други подобни занимания и сигурно съм позагубил тренинг... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gosho Отговорено Август 30, 2010 Share Отговорено Август 30, 2010 O да, тая година узнах какво е да те гонят изпити - но поне 7-мия клас мина. И да, Heroes 3 наистина е по-добра от 4! С четворката малко се изложиха. ПП: Извинявайте за оф-топика. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts