Jump to content

Recommended Posts

Надявам се някой да напише нещо.kingdoms няма да замести Castle.Свят на магии армии от скелети тролове и др.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм съгласен. Kingdoms е много по-добро от Castle. Фигурите, постройките, щитовете и т.н са много по-добри.

Е, харесвах Castle, ето сетовете, които имам:

5615-1.jpg

7038-1.jpg

7040-1.jpg

7091-1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По заръка на mrcastle ще кача и неговите сетове тук, че той не знае как, пък и не иска да се научи:

5614-1.jpg

5618-1.jpg

7009-1.jpg

7038-1.jpg

7078-1.jpg

7079-1.jpg

Това са.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можете да използвате и Бриксет, за да създадете списък със сетовете, които имате. Примерно, това са сетовете, които имам, и сетовете от серия Castle, които имам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се отново да се възродят легионите от неживи, водени от могъщия некромант. Нямам нищо против вместо живи, да пуснат костни дракони. Ще почакаме и ще видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, ще бъде много яко ако пуснат костни дракони, заедно с костните коне. А под неживи, какво имаш предвид?

И off-topic въпрос - Случайно да играеш Heroes?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единствения проблем тогава е, че ще трябва да си продам апартамента за някой сет. ;) Бая ще са скъпи замъчетата и ще има да издават сетовете с години. Иначе като модели биха били бая хубави за серия със замъци. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;) Е, така си е, но никой не е казал, че трябва да си ги купиш всичките, нали? А пък и може да ги направят по-малки замъчетата. Или например сет битка на двама герои - но вместо да слагат по сто от всяко създание, може да сложат по едно. И героите ще са минифигурки на коне.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Gosho, под неживи имам предвид точно съществата от фракцията Necropolis от Heroes III и IV. Работата е там, че самата дума Undead както и да се преведе - немъртви или неживи всъщност касае именно същества, които след кончината си са останали в света на живите, без самите те да са точно "живи".

Честно да си кажа, голям фен съм именно на тези митологични същества, които нарушават всички природни закони и отказват да останат мъртви след смъртта си. Затова много съжалявам, че серията със скелети на Castle се появи точно в юношеската ми възраст, когато бях позабравил Легото, а когато интересът ми се възроди, те до голяма степен вече се бяха изчерпали. Затова много бих се радвал ако върнат не само скелетите и некроманта, но и пуснат по-масово призраци, вампири и зомбита. Да не забравям и мечтата си - лего костен дракон!

П.С. На въпроса ти, да, играя Heroes III и като че ли повече IV (малко странно, защото III е доста по-добра от IV), но отдавна не съм поддържал форма защото ме гонят студентски изпити и други подобни занимания и сигурно съм позагубил тренинг... :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

O да, тая година узнах какво е да те гонят изпити - но поне 7-мия клас мина. И да, Heroes 3 наистина е по-добра от 4! С четворката малко се изложиха.

ПП: Извинявайте за оф-топика. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове