Jump to content

Prince of Persia

Gosho

Recommended Posts

Чувствам се задължен да направя темата за POP, защото съм голям фен. Така че, тук е дискусия за POP! :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен новият филм на PoP ми изглежда като доста променена версия на играта. Пробвай да я играеш, след това гледай филма и виж разликите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може би ще са свързани с някоя от другите игри на POP. Например Warrior Within или The Two Thrones.

За Warriow Within ще трябват чисто нови екшън ефекти за създаване на филм по него! А за нови сетове с Warrior Within - не. Sand Wraith на минифигурка няма да изглежда добре, защото е малко страшен за по-малки деца. А и Dahaka хич не мога да си го представя от Лего части! :( За The Two Thrones пак същото - минифигурка на Тъмната форма на Принца би изглеждала страшничко за малки деца.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам. Но има и нова част на POP с нов принц ( игра ) - от него може да направят, какво ще кажеш?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично бих се радвал да направят някой сет с везира от РОР. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам предвид везира от франчайза на игрите "Принцът на Персия" - "Пясъците на времето" и "Двата трона". Всъщност чичото Низам от филма замества оригиналния везир от игрите, заедно с неговите задкулисни кроежи и машинации.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове