mnachev Публикувано Април 11, 2016 Share Публикувано Април 11, 2016 Много приятен сет. Чакам с нетърпение да излезе, но както не веднъж съм писал, много дразнеща е липсата на бейсплейт! Явно ще трябва сам да си го довършвам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola Bathory Отговорено Април 15, 2016 Share Отговорено Април 15, 2016 Май отдавна не са пускали Лего бензиностанция, аз имам една стара Шел /6378: Shell Service Station от 1986 г./ - и да, тя е на бейсплейт. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Май 19, 2016 Автор Share Отговорено Май 19, 2016 Излезе приятно видео ревю, но май цената няма да му е приятна... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Май 27, 2016 Автор Share Отговорено Май 27, 2016 Уаааа излезна вече на пазара, но цената нещо наистина висока ми се вижда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts