legohead Публикувано Април 15, 2016 Share Публикувано Април 15, 2016 Здравейте! Най-напред съобщавам, че клубът ни има честта да участва в ЛЕГО конкурса на Хиполенд, който се провежда на тяхната facebook страница. В тази тема ще споделям най-интересните (за мен) участия от конкурса. Всеки един от вас има възможност да ги подкрепи като гласува на фейсбус приложението във fb страницата на хиполенд, ако желае да го направи Започвам с този модел на часовник с кукувичка, построен от Мартин Любомиров (11г.) https://apps.agorapulse.com/tab/contest/67304/entry/747801?sort=vote Аз гласувах, а ТИ ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Май 4, 2016 Share Отговорено Май 4, 2016 Здравейте И ние се включихме в конкурса. Ще се радваме на подкрепа. https://www.facebook.com/hippoland.bg/app/244041225639079?app_data=66104-750632 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 4, 2016 Share Отговорено Май 4, 2016 Сама ли ги е сглобила ??? Здравейте И ние се включихме в конкурса. Ще се радваме на подкрепа. https://www.facebook...ta=66104-750632 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 4, 2016 Автор Share Отговорено Май 4, 2016 Гласувах! Успех в конкурса! Според правилата на конкурса няма значение дали детето само е сглобило моделите на снимката. Или поне никъде не е написано Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mnachev Отговорено Май 4, 2016 Share Отговорено Май 4, 2016 Сама ги сглобява да. Още от 2 годишна съм я научил. Само платната в този случай съм сложил аз. P.S. и лепенките ги слагам винаги аз така сме се разбрали, че много ме е яд като са накриво... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 4, 2016 Share Отговорено Май 4, 2016 Супер ! Имаш 2 гласа от мен Сама ги сглобява да. Още от 2 годишна съм я научил. Само платната в този случай съм сложил аз. P.S. и лепенките ги слагам винаги аз така сме се разбрали, че много ме е яд като са накриво... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 4, 2016 Автор Share Отговорено Май 4, 2016 хахахаха, това с лепенките е много вярно! Аз така и не можах да се науча, затова и не ги слагам въобще Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mamun Отговорено Май 4, 2016 Share Отговорено Май 4, 2016 Според правилата на конкурса няма значение дали детето само е сглобило моделите на снимката. Или поне никъде не е написано УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ: На снимката да има сглобен модел с над 300 части. За ориентир кой модел колко части съдържа, вижте на http://www.hippoland.net/lego/. На снимката с модела да присъства и участникът, който го е сглобил. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 9, 2016 Автор Share Отговорено Май 9, 2016 момчето от първия пост не успя да спечели миналия месец, но сега виждам че е събрал 160 гласа за 7 дни. До края на месеца има реални шансове да спечели ) Който иска може да го подкрепи на този линк: https://apps.agorapulse.com/tab/contest/67304/entry/750025?sort=vote Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PolinaN Отговорено Май 29, 2016 Share Отговорено Май 29, 2016 (Редактирано) Здравейте! Часовникът с кукувичката т,е,Лудият часовник според мен е доста креативен и интересен.Мартин обаче участва с един същи прект и в м.април и в м.май,а правилата на конкурса гласят: "Всеки участник има право да участва в конкурса всеки месец, само с една снимка на различен модел/а не с модела от участието му в предишен месец/, независимо дали е спечелил награди в предишния месец или не." Също така: Един участник има право да изпрати за участие в конкурса в един календарен месец от посочения срок снимка само на един сглобен модел. Има деца с по два сглобени модела и те са на едни от челните места:Данаил Тонев,който днес/29.05./ е на 10 място и Гого ,който е на 21 място Ако аз нещо не съм разбрала поправете ме?! Иначе идеята за конкурса е страхотна ,насърчаваща децата да творят,но правилата на конкурса би трябвало да бъдат спазвани. P.S. И не на последно място:следят ли се въобще начините за набирането на гласове?! Желая Ви приятна вечер! С уважение Полина Найденова Редактирано Юни 2, 2016 от PolinaN Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PolinaN Отговорено Май 29, 2016 Share Отговорено Май 29, 2016 Здравейте! Часовникът с кукувичката т,е,Лудият часовник според мен е доста креативен и интересен.Мартин обаче участва с един същи прект и в м.април и в м.май,а правилата на конкурса гласят: "Всеки участник има право да участва в конкурса всеки месец, само с една снимка на различен модел/а не с модела от участието му в предишен месец/, независимо дали е спечелил награди в предишния месец или не." Също така: Един участник има право да изпрати за участие в конкурса в един календарен месец от посочения срок снимка само на един сглобен модел. Има деца с по два сглобени модела и те са на едни от челните места:Данаил Тонев,който днес/29.05./ е на 10 място и Гого ,който е на 21 място Ако аз нещо не съм разбрала поправете ме?! Иначе идеята за конкурса е страхотна ,насърчаваща децата да творят,но правилата на конкурса би трябвало да бъдат спазвани. P.S. И не на последно място:следят ли се въобще начините за набирането на гласове?! Желая Ви приятна вечер! С уважение Полина Найденова Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 29, 2016 Автор Share Отговорено Май 29, 2016 Здравейте и добре дошли във нашия форум! Коментарите ви бяха одобрени - благодарим ви за търпението. Ще проверим в регламента на конкурса дали е позволено участието с 1 и същи модел в рамките на 2 месеца, в случай че в първия месец победителя не е спечелил награда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PolinaN Отговорено Май 29, 2016 Share Отговорено Май 29, 2016 Един участник има право да изпрати за участие в конкурса в един календарен месец от посочения срок снимка само на един сглобен модел. Всеки участник има право да участва в конкурса всеки месец, само с една снимка на различен модел/а не с модела от участието му в предишен месец/, независимо дали е спечелил награди в предишния месец или не. Полина Найденова Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legohead Отговорено Май 30, 2016 Автор Share Отговорено Май 30, 2016 Ще пишем на организаторите на конкурса по този въпрос Благодаря, че ни информирахте! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts