Jump to content

Он-лайн конкурсът на Хиполенд

legohead

Recommended Posts

Здравейте!

Най-напред съобщавам, че клубът ни има честта да участва в ЛЕГО конкурса на Хиполенд, който се провежда на тяхната facebook страница.

В тази тема ще споделям най-интересните (за мен) участия от конкурса.

Всеки един от вас има възможност да ги подкрепи като гласува на фейсбус приложението във fb страницата на хиполенд, ако желае да го направи :)

Започвам с този модел на часовник с кукувичка, построен от Мартин Любомиров (11г.)

https://apps.agorapulse.com/tab/contest/67304/entry/747801?sort=vote

883b8d6a-e86b-4a74-98bb-7664314e670f.jpg?time=1460659234000

Аз гласувах, а ТИ ? :mf_joy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Здравейте

И ние се включихме в конкурса.

Ще се радваме на подкрепа.

https://www.facebook.com/hippoland.bg/app/244041225639079?app_data=66104-750632

578ece53-1dd7-4c03-bc8e-b9309cc030c9.jpg?time=1462347791000

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сама ли ги е сглобила ???

Здравейте

И ние се включихме в конкурса.

Ще се радваме на подкрепа.

https://www.facebook...ta=66104-750632

578ece53-1dd7-4c03-bc8e-b9309cc030c9.jpg?time=1462347791000

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гласувах! Успех в конкурса!

Според правилата на конкурса няма значение дали детето само е сглобило моделите на снимката. Или поне никъде не е написано :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сама ги сглобява да. Още от 2 годишна съм я научил. :)

Само платната в този случай съм сложил аз. :rolleyes:

P.S. и лепенките ги слагам винаги аз :rolleyes: така сме се разбрали, че много ме е яд като са накриво... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер ! Имаш 2 гласа от мен ;)

Сама ги сглобява да. Още от 2 годишна съм я научил. :)

Само платната в този случай съм сложил аз. :rolleyes:

P.S. и лепенките ги слагам винаги аз :rolleyes: така сме се разбрали, че много ме е яд като са накриво... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахахаха, това с лепенките е много вярно!

Аз така и не можах да се науча, затова и не ги слагам въобще :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според правилата на конкурса няма значение дали детето само е сглобило моделите на снимката. Или поне никъде не е написано :)

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

• На снимката да има сглобен модел с над 300 части. За ориентир кой модел колко части съдържа, вижте на http://www.hippoland.net/lego/.
  • На снимката с модела да присъства и участникът, който го е сглобил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчето от първия пост не успя да спечели миналия месец, но сега виждам че е събрал 160 гласа за 7 дни.

До края на месеца има реални шансове да спечели :))

Който иска може да го подкрепи на този линк:

https://apps.agorapulse.com/tab/contest/67304/entry/750025?sort=vote

beddf497-2bb6-49d5-b59f-03bf25a8841f.jpg?time=1462172406000

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Здравейте!

Часовникът с кукувичката т,е,Лудият часовник според мен е доста креативен и интересен.Мартин обаче участва с един същи прект и в м.април и в м.май,а правилата на конкурса гласят:

"Всеки участник има право да участва в конкурса всеки месец, само с една снимка на различен модел/а не с модела от участието му в предишен месец/, независимо дали е спечелил награди в предишния месец или не."

Също така:

Един участник има право да изпрати за участие в конкурса в един календарен месец от посочения срок снимка само на един сглобен модел.

Има деца с по два сглобени модела и те са на едни от челните места:Данаил Тонев,който днес/29.05./ е на 10 място и Гого ,който е на 21 място

Ако аз нещо не съм разбрала поправете ме?!

Иначе идеята за конкурса е страхотна ,насърчаваща децата да творят,но правилата на конкурса би трябвало да бъдат спазвани.

P.S. И не на последно място:следят ли се въобще начините за набирането на гласове?!

Желая Ви приятна вечер!

С уважение Полина Найденова

Редактирано от PolinaN
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

Часовникът с кукувичката т,е,Лудият часовник според мен е доста креативен и интересен.Мартин обаче участва с един същи прект и в м.април и в м.май,а правилата на конкурса гласят:

"Всеки участник има право да участва в конкурса всеки месец, само с една снимка на различен модел/а не с модела от участието му в предишен месец/, независимо дали е спечелил награди в предишния месец или не."

Също така:

Един участник има право да изпрати за участие в конкурса в един календарен месец от посочения срок снимка само на един сглобен модел.

Има деца с по два сглобени модела и те са на едни от челните места:Данаил Тонев,който днес/29.05./ е на 10 място и Гого ,който е на 21 място

Ако аз нещо не съм разбрала поправете ме?!

Иначе идеята за конкурса е страхотна ,насърчаваща децата да творят,но правилата на конкурса би трябвало да бъдат спазвани.

P.S. И не на последно място:следят ли се въобще начините за набирането на гласове?!

Желая Ви приятна вечер!

С уважение Полина Найденова

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и добре дошли във нашия форум! Коментарите ви бяха одобрени - благодарим ви за търпението.

Ще проверим в регламента на конкурса дали е позволено участието с 1 и същи модел в рамките на 2 месеца, в случай че в първия месец победителя не е спечелил награда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един участник има право да изпрати за участие в конкурса в един календарен месец от посочения срок снимка само на един сглобен модел. Всеки участник има право да участва в конкурса всеки месец, само с една снимка на различен модел/а не с модела от участието му в предишен месец/, независимо дали е спечелил награди в предишния месец или не.

Полина Найденова

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще пишем на организаторите на конкурса по този въпрос :)

Благодаря, че ни информирахте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове