Jump to content

Изложение Сердика Brick Fest 2016

mitaka_jr

Recommended Posts

Скоро ще има ли изложение в мол Сердика?

Редактирано от mitaka_jr
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за информацията. Ще го очаквам. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 3 weeks later...

Признавам си града всеки път един и същ ми седи.Едни и същи сгради различно разположени, като изключа моковете на Жоро MC. Като ходя тези дни ще си взема белжка и ще снимам повече. Снимайте и вие не само аз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях изложението в Сердика. Беше страхотно.

Също така се записах за играта да съборя 15 чаши. Съборих ги и получих лего Star Wars. Постоянно си играя с него.

Още веднъж изложението беше страхотно. :)

Благодаря ви!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ехе, радваме се че си посетил дори игрите!

На първи юни отново ще се провеждат игри с посетителите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер, ще съм там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добавих още снимки, дано ви харесат.

https://www.facebook...304593639554859

Еха, близките кадри на детайли града са станали страхотни 6+

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникални снимки!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Ако на някой му липсва един минифиг на банкер (сив костюм, торсо с джобен часовник) с печат в ръка, както и един светлосин скутер с розов багажник върху 3х2 сив plate, да си казва - при нас са.

П.П.: За банкера съм почти сигурен, че е от Brick bank-ата на Марто. Скутерът е от Mia's Lemonade Stand (Friends).

П.П.П.: Ако пък на някой му се намира един излишен бял 3х3 dish с 1х1 round plate върху него - да знае, че е наш ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес успях да прегледам сетовете от изложението и открих някои липси.

1) Липсват ми всички минифигури от този сет: http://brickset.com/sets/70402-1/The-Gatehouse-Raid

Коня е при мен, но рицарите ги няма.

2) Липсва брадвата на кочияша от този сет: http://brickset.com/sets/70401-1/Gold-Getaway

Брадвата е с кафява дръжка и е единствената такава в серията.

3) Сандъка със съкровище от този сет: http://brickset.com/sets/6235-1/Buried-Treasure

4) Червеното колело от този сет: http://brickset.com/sets/60051-1/High-Speed-Passenger-Train

Моля, проверете дали не са се озовали при някой от вас.

Също така намерих и някои допълнителни неща.

1) Две Castle фигурки, които са на Димитър.

2) Няколко части, за които съм 99% сигурен, че са от Brick Bank на martini.

Свържете се с мен за да се разберем как да ви ги дам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• 1 month later...

Здравейте, вчера се видяхме с мениджмънта на Сердика Център, г-н Димитър Кехайов. Целта беше да чуем фийдбек за BrickFest 2016. Накратко в личен негов план, в обратна връзка от хората, в оценъчните методи на мола и тн., навсякъде сме се представили много добре :)! Той и екипът му са много доволни и се изказа, че с радост продължаваме със следващо общо събитие. Много хора са им писали по интернет, други са писали в някаква фийдбек тетрадка, като цяло всички фирми участници, даже и такива които не са участвали са върнали положителна оценка. Хиполенд и Комсед също са доволни с препоръки за бъдещо събитие. По наше предложение вече мислим за доста по-стройна и контролирана организация за Сердика BrickFest 2017. По възможност събитието 2017 ще започне с 10-20 дни по-рано от предходната година, но задължително трябва да покрива 1 юни. Аз искам лично да благодаря на всички участвали в BrickFest 2016, според мен се получи много приятно и без помощта на целия клуб нещата нямаше да се получат така хубаво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още няколко важни момента искам да допълня от разговора ни с Кехайов от вчера:

• Опитахме да му кажем "не е ли добра идея още от сега Сердика да сложи в плановете си закупуване на още стъкла (заграждения), за да стане по-голямо събитието следващият път?". За съжалиние тук веднага ни контрира, че за 2017 година няма никакъв шанс да се случи, трябва да правят други спешни разходи, а тези стъкла са доста скъпи и т.н.;
  • За това пък, сложихме в плана евентуално осигуряване на билбордове за следващо събитие. Евентуално, тъй като са доста скъпи и все още се колебае дали е разумно. Този въпрос ще се мисли още с времето. Отговора ще бъде ясен до края на Октомвре месец, когато Сердика закупува билбордове в пакетна цена;
  • Поговорихме си за брандировката и маркетинга на игрите по време на изложението, както и аудио представянето им;
  • Стана дума и за евентуални нови партньорства, както и позиция по старите ни партньорства;
  • Как може да оптимизираме общата си работа, за да сме по-ефективни;

Срещата ни протече точно 30 минути, заедно с всички общи приказки за морето и т.н., но като цяло аз получих всички отговори на въпросите си. На база на това чисто оперативно вярвам, че Сердика Брикфест 2017 ще бъде доста по-добре и по-оптимално изпълнена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове