Jump to content

Според вас, кой щит най-много си отива на доспехите на Lion Knights ?

Stormfury

15 гласа

1. 1. Според вас, кой щит най-много си отива на доспехите на Lion Knights ?

• Синия
    • Жълтия
    • Двуцветния

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

cas560.original.thumb.png.a053e2d4ec89608fb46e3f45e4c5e930.png

cas567.original.thumb.png.73bae3c5a9f9fa21282f4a40b843f0d2.png

1. Синия - 3846pb064.png.0f503eb8373735d7b22118bdd9add347.png

2. Жълтия - 3846pb062.png.e0a9caa132f3d2c4434065c4dff55c61.png

3. Двуцветния - 3846pb063.png.ab499b6efd40ced783403db0c17a357e.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двуцеветният придава контраст и също така има много по ексклузивна визия. Да не говорим, че той ще е много по-рядък като наличност в регулярни сетове, защото принадлежи на "кралското семейство".

Review: LEGO 10305 Lion Knights' Castle - Jay's Brick Blog

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, neelton написа:

Двуцеветният придава контраст и също така има много по ексклузивна визия. Да не говорим, че той ще е много по-рядък като наличност в регулярни сетове, защото принадлежи на "кралското семейство".

Review: LEGO 10305 Lion Knights' Castle - Jay's Brick Blog

Точно по тази причина, ако се взимат щитове за "армия", бих заложил на синия или жълтия. За жалост не намирам статията, а има такава, която разисква Лего-хералдиката. :(

Давам вот за жълтия, за да не ви развалям баланса, и защото не участвам в бълка. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите 2 цента: За армия бих сложил синия и жълтия. Като може да се заиграе човек - примерно на обикновената пехота жълти, на тежка пехота и кавалерия сини., или обратното. Двуцветния бих го използвал само за генерали, крале и кралици, които участват в армията. Или и на най-близката охрана на краля. От последният касъл сет има и допълнителни щитове за шампиони примерно. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добавям и няколко реални снимки:91D9C229-2B32-499E-8C22-E9C345497550.thumb.jpeg.9082a89927fecc51642d491d2e1bfc26.jpegF5B9663A-70CB-4ED8-9E2C-C9C7ED0A79B0.thumb.jpeg.47e88169e48810754bb259dfbf994f3f.jpeg5145F3C2-55B9-4CCE-88A7-E31C93667425.thumb.jpeg.9f3e35dd1bb5730a73f541db7134bd40.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Stormfury changed the title to Според вас, кой щит най-много си отива на доспехите на Lion Knights ?

След като го видях на снимка, двуцветният изглежда най-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен двуцветния най ми харесва. 

Но определено ако искаме да изпъква сред другите, не трябва да е той. 

Вече между синия и жълтия, съм гласувал за жълтия, за да може да се ползва и за декорация на замък. По-добре изглежда. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да съгласен съм, че двуцветния изглежда най-яко от трите, но тук целим масовка за армията, и за мен лично синия най-добре си пасва с доспехите. А и както каза @Shimmy двуцветния ще отива на кралското семейство\кралската стража, за да се отличават от останалите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все пак, ако можех, щях да си преместя гласа от Синия към Двуцветния.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, Schmendrick написа:

Все пак, ако можех, щях да си преместя гласа от Синия към Двуцветния.

Просто кажи така да ти го отчитат, ако има все още време, ддз. :D Не виждам анкетата да е времево обвързана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Knifebane написа:

Просто кажи така да ти го отчитат, ако има все още време, ддз. :D Не виждам анкетата да е времево обвързана.

Добре, КАЗВАМ! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами принципно съм и сложил краен срок утре, но това няма никакво значение :) Също така идеята беше, не да се гласува за кой щит изглежда най-готино, а кой най-много подхожда на рицарите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Stormfury написа:

Ами принципно съм и сложил краен срок утре, но това няма никакво значение :) Също така идеята беше, не да се гласува за кой щит изглежда най-готино, а кой най-много подхожда на рицарите :)

Упс, да, има срок до утре. Все пак аз се аргументирах и си стоя на мнението. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз гласувах за жълт поради следната причина (по вкус и мирис… нали знаете): обичам да има контраст. Т.е. ако се слагат на пехота без допълнителни аксесоари като броня, синьото преобладава в цвета на минифигурките. Ако се използват за тежка пехота с броня и пера (могат да се слагат и червени пера) бих слагал син. Двуцветни, както казах, бих слагал на специалните. Но… стига съм спамил :) Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове