You are posting as a guest.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Здрасти на всички. Преди време бях сглобил част от моята колекция и не знам защо не съм я споделил тука с вас. Не се стесняваите от към коментари, критики и препоръки. Решил съм скоро да отделя време да сглобя нещо повече от това. Това е линка:
http://www.flickr.com/photos/90093884@N02/
Здравейте,
Наскоро реших да се заема с изграждането на един цял LEGO Hogwarts и реших да започна с The Great Hall.
Реших, че за някои може да е интересно, така че ето няколко снимки на модела в текущия му вид на този етап.
Слагам и линк към YouTube видео, където показвам в малко повече детайли.
Поздрави.
Наскоро ми хрумна една идея, която с някои от вас вече съм споделил и на база на реакциите, съоветно вече реших да отправя към целия клуб и неговите членове.
Понеже, както някои от вас са забелязали, първата по-голяма секция от замъка ми е почти готова, бях започнал да си мисля за поставянето на фигурки по, във и около сградата.
Аз фигурки имам много и мога сравнително лесно да си изпълня тази задача, но доколкото разбирам, е хубаво човек да развива някаква дейност с другите и да бъде отворен към клуба когато е възможно, с "интересни" идеи.
Накратко ми хрумна следното:
Всеки който желае, може да си направи/сглоби/измисли негова си фигурка, която да го представлява (тип аватар), която може да е част от layout-a на замъка и стига да е възможно, да бъде поставена в някаква ситуация, място, интеракция, интересни и предпочитани от собственика. Разбира се, ако се идентифицирате като част от някой конкретен дом, може да си облечете фигурката в съответните дрехи и така нататък. Така дори е предпочитано, понеже повечето хуманоиди в замъка е логично да са ученици.
Като цяло не искам да има ограничения, но все пак Хари Потър е лицензирана серия и за мен лично ще е странно да има нелицензирани фигурки, така че единствената ми молба е - без жълтури.
Относно крака и дрехи, мога да помогна, ако някой няма, за момента имам доста грифиндорски одежди, както и слидерински, хафълпафски също разни. Рейвънклоу са ми много кът, главно защото ЛЕГО са гении и не си разпределят фигурките нормално по сетовете и логично всяка дреха на Рейвънклоу е 3 пъти по-скъпа от останалите. Крака черни и сиви мога да намеря лесно, ако нямате при нужда.
Ако някой има интерес, може и на лично да коментира с мен, ако пък имате общи въпроси, неясноти или пък цялостни проблеми с тази идея, моля споделете ги тук.